Franța.Doi români, acuzați de fapte ORIBILE: „Un miros CRUNT ieșea din punga ținută de un bărbat pătat de SÂNGE“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Doi români din Franța au ajuns în vizorul polițiștilor, după ce au fost văzuți într-un parc, în zorii zilei, plini de sânge din cap până în picioare, și având cu ei  niște pungi mari, de gunoi, din care venea un miros oribil. Ce au găsit în portbagajul mașinii lor a fost și mai șocant.

Vineri dimineață, la ora 4 dimineața, în timpul unui control, polițiștii din Angers (Țara Loarei), Franța au făcut o descoperire macabră, așa cum au anunțat pe contul lor de Facebook.

În noaptea de joi spre vineri, 13 noiembrie, polițiștii Angers au descoperit, într-o mașină, o oaie cu picioarele legate de o frânghie, iar lângă vehicul într-o pungă de gunoi rămășițele sângeroase ale unei alte oi. Doi bărbați care încercau să se ascundă, unul într-o mașină și celălalt în spatele coșurilor, oribila descoperire.

„Era în portbagaj, picioarele erau legate cu o frânghie“

 

Când i-au controlat polițiștii, prima surpriză a fost că în portbagajul mașinii era o oaie, vie și care însă se zbătea, ale cărei picioare erau legate cu o frânghie. Cealaltă surpriză a venit de la un miros oribil ieșit dintr-o pungă de gunoi ținută de un bărbat pătat de sânge din cap până în picioare. În pungă se aflau rămășițele unei oi proaspăt măcelărite, potrivit Ouest France.

Oile fuseseră plasate acolo de către asociația Edelweiss pentru pășunat ecologic urban. Această practică foarte frumoasă de a lăsa oile să pască pentru a menține spațiile verzi este, din păcate, pusă în pericol de astfel de practici.

Cei doi bărbați sunt de naționalitate română și locuiesc într-o tabără din apropiere. Au fost eliberați din arest și vor fi citați în instanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel