"Germania este ținta pentru armele nucleare": Propagandistul lui Putin, Soloviov, afirmație alarmantă la televiziunea de stat rusă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Vladimir Soloviov
Vladimir Soloviov

Propagandiștii de top ai Rusiei nu obosesc niciodată cu amenințările lor nucleare împotriva Occidentului. În emisiunea sa de la televiziunea rusă de stat, prezentatorul Vladimir Soloviov a ales și de această dată Germania ca țintă.

Soloviov a reacționat la un articol din Spiegel despre faptul că forțele armate germane au un plan în cazul în care vor intra în război împotriva Rusiei.

De fapt, agitatorul lui Putin, Vladimir Soloviev, este cunoscut pentru vehemența și consecvența cu care își susține punctul de vedere. Până în prezent, a fost aproape imposibil de contracarat atacurile sale propagandistice nebunești, pe care le transmite în mod repetat în cadrul talk-show-ului său de la televiziunea rusă de stat. De la începutul războiului rusesc de agresiune împotriva Ucrainei, Soloviov a strigat, amenințat și insultat cât a putut.

"Germania este ținta pentru armele nucleare"

 

El a vorbit deja despre un atac asupra Berlinului, l-a comparat pe Olaf Scholz cu dictatorul nazist Adolf Hitler și i-a cerut șefului statului rus, Vladimir Putin, să declanșeze un "mare război" dacă este necesar pentru a-și atinge propriile obiective. Cel mai recent, a amenințat guvernul britanic că Londra ar putea fi rasă de pe fața pământului în doar nouă minute în urma unui atac nuclear.

Un clip în care Soloviov se ceartă cu un invitat a devenit, de asemenea, viral pe Twitter de când a fost postat luni seara de Julia Davis de la Daily Beast.

"Propagandistul rus Vladimir Soloviov a renunțat în mod clar la ideea de a învinge militar Ucraina", a spus Davis în legenda clipului, care a fost vizionat până acum de peste 100.000 de ori.

Propagandistul lui Putin, Soloviov, afirmație alarmantă la televiziunea de stat rusă

 

"În disperarea sa de a speria Occidentul pentru a opri sprijinul său, recurge la amenințări nucleare - dar chiar și colegii săi propagandiști s-au săturat și spun că și-a pierdut orice simț al realității", a adăugat jurnalista Julia Davis.

Gazda televiziunii de stat a părut, de asemenea, să ia în discuție faptul că NATO a recunoscut recent Rusia ca stat terorist din cauza agresiunii sale împotriva Ucrainei.

Într-o nouă ediție a talk-show-ului său, Vladimir Soloviev a răbufnit din nou, după cum arată o înregistrare video postată pe  Twitter (vezi clipul de mai jos). Într-un mod familiar, a amenințat că va distruge Kievul și Harkovul dacă vor avea loc atacuri ucrainene pe teritoriul rusesc. Trupele lui Putin ar trebui să șteargă cele două orașe ucrainene de pe fața pământului, a clamat Soloviov. Dar probabil că nu se aștepta la un vânt brusc din față. Pentru că Yaakov Kedmi,cun fost politician și diplomat israelian născut la Moscova, invitat regulat la dezbaterile de la televiziunea rusă din 2014 și care a repetat și el destul de des propaganda lui Putin, s-a contrazis brusc.

"Aceste cuvinte de a șterge Kievul și Harkovul de pe fața pământului nu ar trebui să fie rostite, mai ales în Rusia", a spus Kedmi. "Nu a existat niciodată în istorie un război în care bombardarea unui oraș pașnic să fi dus la rezultate pe câmpul de luptă. Vor fi ei descurajați de acest lucru? Când s-a întâmplat asta vreodată? Nu s-a întâmplat niciodată în niciun război", a continuat să explice Kedmi.

Între timp, tăcerea lui Soloviev a durat puțin: "Bine, atunci vom continua să reacționăm la nivelul unei fetițe din clasa a cincea care plânge pentru că orașele noastre pașnice sunt bombardate", a replicat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel