Germania. Autocar condus de un român, ÎNTORS din drum. Din cei 25 de pasageri, doar unuia i s-a permis să-și continue drumul

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un autocar condus de un român a fost întors din drum de poliție în Germania. Doar unul dintre pasageri a avut voie să-și continue destinația, însă doar pentru că acesta era condamnat la închisoare. 

Agenții poliției federale din Waidhaus au oprit duminică, 31 ianuarie, un autocar cu 25 de pasageri, pe autostrada A6, lângă Leuchtenberg. Un singur pasager a avut voie, după control, să continue drumul până la destinație.

Potrivit publicației onetx.de, autocarul, înmatriculat în Cehia, a fost oprit duminică după-amiază la câțiva zeci de kilometri după ce intrase în Germania. Șoferul și colegul său de echipaj sunt români, iar pasagerii, 25 la număr, familii din Republica Moldova.

După ce au verificat actele, oamenii legii au descoperit că niciunul nu a putut prezenta un permis de ședere în Germania.

Totodată, ofițerii au găsit documente care indicau faptul că destinația călătorilor era Berlin. În urma controlului individual, polițiștii au descoperit că unul dintre pasageri, un bărbat de 44 de ani, era căutat de procuratura din Berlin, după ce fusese condamnat pentru furt.

"Trebuie să execute 20 de zile de închisoare. În același timp, moldoveanul era căutat și pentru furt de către parchetul din Berlin Tiergarten, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă”, se arată în raportul Poliției Federale.

Moldoveanul a fost singurul dintre pasageri care a și ajuns la destinație, fiind reținut și predat la o închisoare din capitala Germaniei. Ceilalți ocupanți ai autocarului au fost trimiși înapoi în Cehia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel