Germania. Accident în lanț pe autostradă, provocat de un român

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
accident_rutier_camion_ilustrativ
accident_rutier_camion_ilustrativ

Un TIR înmatriculat în România a rămas fără o anvelopă la semiremorcă în urma unei avarii suferite și a provocat un accident în lanț. Din fericire, nu au existat pierderi de vieți omenești.

Evenimentul s-a petrecut luni seară, 22 februarie 2021, pe autostrada A8 din Germania, în direcția Salzburg. Un TIR înmatriculat în România a rămas fără o anvelopă la semiremorcă în urma unei avarii suferite. Anvelopa a ieșit practic de pe jantă și a rămas pe carosabil.

Mai multe mașini au fost avariate după ce șoferii șoferii nu au reușit să evite la timp anvelopa de pe carosabil, pierzând controlul volanului și provocând mai multe accidente.

Din fericire, niciunul dintre șoferii implicați nu a rămas rănit, dar șase mașini au fost avariate, iar cinci dintre ele au avut nevoie de tractare pentru a fi transportate la un service auto.

Șoferul român a parcat TIR-ul în zona de oprire și a așteptat sosirea polițiștilor la fața locului pentru constatările de rigoare. Banda din dreapta a autostrăzii, de pe sensul de mers spre Salzburg, a fost închisă timp de două ore și jumătate, precizează polițiștii germani într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel