Georgiana, tânăra de 28 de ani care a murit în avionul prăbuşit în Giurgiu, primise zborul cadou

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Tânara de doar 28 de ani care și-a pierdut viața în accidentul aviatic de la Lețca Nouă, județul Giurgiu, primise zborul cadou de la iubitul său. 

Iubitul tinerei în vârstă de 28 de ani care a murit în accidentul aviatic de la Letca Nouă, judeţul Giurgiu, a transmis un mesaj cutremurător, la o zi după tragedie. El a fost cel care i-a făcut cadou iubitei sale zborul care i-a adus sfârşitul

Georgiana s-a urcat în avionul pilotat de Valentin Anghel, ieri, după ce chiar iubitul i-a făcut cadou zborul. La scurt timp după decolare, pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor, iar acesta s-a prăbuşit într-o pădure de lângă aerodromul de la Lețca Nouă.

Din nefericire, atât pilotul Valentin Anghel, cât şi Georgiana Popa, pasagera în vârstă de 28 de ani, au murit pe loc în urma impactului, mai ales că avionul a luat foc după ce s-a prăbuşit.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, iar o expertiză va stabili cauza exactă a prăbuşirii. Potrivit unor surse din anchetă citate de Antena 3, o primă ipoteză luată în calcul este eroarea de pilotaj.

Asta înseamnă că, la un moment dat, în timpul zborului, pilotul Valentin Anghel ar fi comis o greşeală care a condus la tragedia aviatică.

Mesaj cutremurător al iubitului Georgianei

 

"Ma pui mic e prea devreme … Din pacate Georgiana nu mai este.

In mod normal nu e deloc greu sa faci o postare dar acum e infernal. Pentru voi care o cunoasteti… ieri m-a lasat singur si nu s-a mai intors.

Te iubesc!", a scris Florin pe Facebook.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a demarat o anchetă

 

''Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti efectuează urmărirea penală în dosarul penal nr. 1.763/P/2022 cu privire la incidentul aviatic sesizat la 112 la data de 27.08.2022, în jurul orei 13,50. Astfel, un avion de mici dimensiuni a fost identificat prăbuşit în pădurea din comuna Letca Nouă, judeţul Giurgiu, victimele fiind o persoană de sex feminin şi o persoană de sex masculin'', anunţă Parchetul, într-un comunicat.

În cauză sunt efectuate cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 112 şi art. 116 alin. 1 lit. a, b, c ambele raportate la art. 122 şi art. 114 alin. 1, 2 şi 3 şi art. 115 alin. 1 din Legea nr. 21/2020 privind Noul Cod Aerian al României, dar şi art. 192 alin. 1, 2 şi 3 din Codul penal - ucidere din culpă.

Articolul 112 face referire la încălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu prevăzute de actele normative cu putere de lege sau neîndeplinirea acestora, dacă fapta a pus în pericol siguranţa unei aeronave în zbor şi prin aceasta s-a cauzat o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice.

Articolul 116 se referă la exploatarea unei aeronave fără ca aceasta să posede certificatul de înmatriculare sau, după caz, de identificare, emis potrivit dispoziţiilor legale; b) exploatarea unei aeronave fără ca aceasta să posede certificatul de navigabilitate sau, după caz, documentul echivalent de navigabilitate, emis potrivit dispoziţiilor legale; c) inscripţionarea neconformă cu certificatul de înmatriculare sau identificare ori suprimarea mărcilor de inscripţionare.

Articolul 114 prevede efectuarea serviciului de către personalul aeronautic aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, iar articolul 115 - pilotarea unei aeronave de către o persoană care nu posedă documentele de certificare prevăzute de reglementările în vigoare pentru pilotarea aeronavei.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat sâmbătă că o aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbuşit în localitatea Letca Nouă din judeţul Giurgiu, la faţa locului fiind găsite două persoane decedate.

"Apel 112 - Giurgiu - localitatea Letca Nouă - aeronavă de mici dimensiuni posibil prăbuşită. Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate 2 maşini de stingere, 1 ambulanţă SMURD şi 1 ambulanţă SAJ. În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu 1 maşină de stingere şi 1 ambulanţă SMURD de la ISU Teleorman. De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, s-a solicitat şi o resursă aviatică din cadrul IGAv", preciza IGSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel