George Simion: „Poate venim și noi cu muzică. Punem de la Paraziții "Vreau să vă doară", într-o ședința de plen”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi seara că a purtat discuții cu Ministrul Justiției, Stelian Ion, despre anularea amenzilor din timpul stării de urgență, amenzi care au fost declarate neconstituționale și nu au fost anulate pe cale administrativă de Guvernul Orban.

Aflat și el în platoul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, Mugur Ciuvică l-a întrebat de George Simion dacă Stelian Ion a pus muzică în timpul întâlnirii, așa cum a făcut în comisia juridică în 2018, când a adus o boxa și a pus muzică la maxim pentru ca parlamentarii PSD să nu mai poată discuta legile justiției.

„Păi poate venim și noi cu muzică. Punem de la Paraziții "Vreau să vă doară", într-o ședința de plen. Dacă se practică. Nu, nu ne-a pus Domnul Stelian Ion muzică. Am discutat, am avut o discuție civilizată”, a răspuns liderul AUR.

 

„E vorba de niște sute de mii de români care au primit amenzi neconstituționale”

 

„Se interesează, i-am dat datele statistice. E vorba de niște sute de mii de români care au primit amenzi neconstituționale. Pe mine mă interesează să fim corecți cu românii. Luni mergem la Avocatul Poporului, la Renate Weber, pe același subiect.

Aștept de la Domnul Stelian Ion să fie un om de cuvânt, și pe lângă propria agenda politică pe care o are, să includă și acest subiect al anulării amenzilor”, a adăugat Simion, la Antena 3.

În primăvara lui 2020, CCR a admis sesizarea Avocatului Poporului referitoare la amenzile care s-au dat în perioada stării de urgență. În ciuda deciziei CCR, amenzile nu se șterg automat, fiind nevoie ca ele să fie contestate în instanță ca să fie anulate. Fostul Guvern Ludovic Orban a spus că va căuta o soluție legală pentru a rezolva problema, însă nu s-a mai luat nicio decizie în acest sens.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel