George Simion, după scorul obținut de AUR la alegeri: "AVERTIZEZ STS! Suntem la 8-9%"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Rezultat alegeri parlamentare. Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor au făcut o serie de declarații după aflarea rezultatului exit poll-urilor. George Simion i-a îndemnat pe reprezentanții partidului din secțiile de votare să rămână vigilenți, pentru că este posibilă fraudarea acestor alegeri. 

"Această primă bătălie nu s-a terminat deloc. Estimările noastre arată 500.000 de voturi pentru Alianța pentru Unirea Românilor. Rog fiecare reprezentant din secția de votare sub sigla AUR să rămână până la final, până are în mână o copie după procesul verbal. În mod normal, scorul nostru electoral nu este cel arătat de sondaje. Scorul nostru electoral trebuie să ajungă la 8-9%. 

Ce este sub această cifra va constitui un mare semn de întrebare și subiect pentru următoarele noastre acțiuni.

Așteptăm numărarea voturilor. Avertizez încă o dată, atât reprezentanții de la STS care n-au validat acele procese verbale care nu erau ștampilate și n-au luat atitudine, cât și președinții secțiilor de votare, să nu încerce să distorsioneze realitatea din urnele de vot.

Votul este fânt. Democrația este sfântă!", a spus George Simion, liderul AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor a obținut, potrivit exit poll-urilor, un procent de 5% din voturile românilor, ceea ce înseamnă că formațiunea va intra în Parlament. Vezi aici rezultatul alegerilor

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel