George Ciupilan, românul ajuns celebru în Italia, revelația sezonului 7 al Big Brother: „Crescând foarte sărac în România, visam să aduc bani acasă“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
George Ciupilan
George Ciupilan

George Ciupilan, un tânăr român, „salvat“ din România de mama sa, a devenit cunoscut publicului italian după ce a participat la două reality-show-uri transmise pe Rai 2, „Il Collegio” și „La Caserma”. În vârstă de 20 de ani, George, ajuns un influencer cunoscut în Peninsulă, va fi unul dintre noii concurenți ai celei de-a șaptea ediții a concursului „Grande Fratello VIP”, versiunea VIP a reality-show-ului Big Brother, difuzat în Italia pe Canale 5.

După anunțul celui de-al doilea concurent oficial din Big Brother VIP 7, o informație apărută în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare a dat tuturor un indiciu despre cine va fi dezvăluit următorul participant, potrivit Tutto.tv.

„VIP-ul“ este un tânăr blond cu părul blond, îmbrăcat în haine casual: blugi rupți și o cămașă aproape deschisă. Legenda nu lasă prea mult loc imaginației: este vorba de un tânăr influencer căruia îi place să fie îndrăzneț și declară: "Îmi trăiesc viața zi de zi".

După publicare, multă lume a crezut că este vorba de George Ciupilan, un chip cunoscut publicului Rai pentru că a participat la două reality show-uri: Il Collegio și La Caserma. Nu este prima dată când numele lui George Ciupilan este menționat ca fiind concurent la cea de-a șaptea ediție a reality show-ului de la Mediaset. Alfonso Signorini l-a intervievat chiar și în paginile săptămânalului Chi.

George Ciupilan, românul ajuns celebru în Italia, revelația sezonului 7 al Big Brother

 

Protagoniștii concursului „Grande Fratello VIP” sunt persoane cunoscute (VIP-uri), care vor locui împreună zi de zi, iar viața lor va fi surprinsă 24 de ore din 24 de o serie de telecamere. Participanții primesc premii în bani, dar cea care are cel mai mult de câștigat este notorietatea lor. Lucru care, desigur, l-a putea ajuta foarte mult pe tânărul român, sporind astfel numărul de urmăritori pe canalele sale de social media și, astfel, încasările.

Crescut foarte sărac, Ciupilan câștigă sume incredibile de bani acum datorită videoclipurilor sale de pe rețelele de socializare, unde este urmărit de peste 1,7 milioane de oameni (doar pe TikTok). Acestea sunt foarte populare și îi permit băiatului să își câștige existența în acest fel. După participarea la un astfel de show, ar putea trăi din banii obținuți o bună bucată de vreme, având în vedere vizibilitatea pe care o oferă programul Mediaset.

Influencerul de origine română a povestit că Italia a fost punctul său de cotitură și că a participat la reality show-ul Rai pentru a se integra mai bine și a reuși să facă ceva pentru familia sa.

George Ciupilan: „Crescând foarte sărac în România, visam să aduc bani acasă“

 

Fiu al unor părinți despărțiți, el s-a confruntat cu probleme serioase cu tatăl său, Gigi, care bea foarte mult, chiar și atunci când era singur cu fiul său. Mama sa a fost cea care l-a adus în Italia, scăpând de o soartă deja pecetluită. 

„"Învăț să visez". Crescând foarte sărac în România, visam să aduc bani acasă pentru mama mea, nu conta ce meserie aveam“, a spus el într-un interviu acordat anterior revistei „Chi“

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????? (@chimagazineit)

„Mama mea, Marilena, a venit în Italia să-și caute de lucru și eu am rămas cu tatăl meu, Gigi. Am petrecut ani groaznici cu el, era mereu băut, am crescut practic de unul singur. Îmi amintesc că mereu mâncam ouă, la noi sunt o mâncare foarte ‘populară’. Când aveam opt ani, mama mea a apărut brusc. Știam că este în Italia, că are un nou partener și că lucra ca îngrijitoare în Arenzano. Nu aveam alte vești. În acea seară, ea a reapărut, după cum am spus, și m-a scos în oraș.

În timp ce ne plimbam mi-a cerut să-mi facă o fotografie, ca suvenir. De fapt, avea nevoie de fotografia mea ca să-mi facă pașaport. Într-o zi ne-am urcat într-un microbuz și mi-am dat seama că plec cu ea în Italia. Eram nebun de bucurie! La vamă ne-au oprit pentru că lipsea semnătura tatălui pentru expatrierea mea. În fața rugăminților mamei mele, ne-au lăsat să trecem”, a povestit George, într-un interviu acordat revistei „Chi”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel