Gelu Diaconu: Slugile lui Dragnea din ANAF au FALSIFICAT documente

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu  a publicat documente care demonstrează că președintele PSD, Liviu Dragnea se folosește de instituțiile statului pentru a-i pedepsi pe cei pe care-i consideră adversari. 

Diaconu scrie pe Facebook că oamenii lui Dragnea din ANAF au falsificat documente pentru a justifica controlul desfășurat la redacția RISE PROJECT în 2017. Acesta a și publicat copia falsului.

DOCUMENTE! Slugile lui Dragnea din ANAFau falsificat documente pentru a justifica controlul redactiei Rise Project, în 2017! Prezint public copia falsului!
Scopul: identificarea presupușilor finanțatori care ar fi asigurat deplasarea jurnaliștilor Rise Project pentru investigarea afacerilor și proprietatilor lui Liviu Dragnea din Fortaleza (Brazilia)!

Pe 7 iulie 2017, vă anunțam că locotenenții lui Dragnea, numiți la conducerea ANAF, au simulat (pe baza unei “anonime”) o analiză de risc, și-au ales executanții li au ordonat misiunea de a intimida redacția Rise Project”.

”Rezumatul atacului grobian asupra libertătii presei:
- au inventat/creat persoana Carmen Bungescu, careia i-au atribuit, in fals, functia de contabil al Asociatiei Rise Project, inclusiv o adresa fictiva (vezi documentul atasat);
- personajul inventat, Carmen Bungescu, "sesizează" un fapt oarecum banal, cvasi-general pentru redacții mass-media: anume ca unii redactori lucrează pe baza de contracte de cesiune de drepturi de autor, desi se presupune ca presteaza activitati care ar fi trebuit sa fie remunerate pe baza unui contract de munca;
- pe baza acestui document integral fals, au demarat controlul, concomitent cu cel demarat tot pe baze fictive la Hotnews. Semnalul fiind, evident: "nu-l mai deranjati pe sefu'!"
Reiterez public solicitarea catre organele abilitate ale statului de a se autosesiza si de a demara cercetarile in vederea stabilirii persoanelor implicate in derularea acestor activitati profund ilegale”., scrie Diaconu pe Facebook.





scrie Diaconu pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel