Gabriela Firea: „Dragnea credea că eu trebuie să fiu izolată. Pentru mine Orban e Dragnea II“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea a vorbit despre planurile sale politice din perioada următoare. Ea a afirmat că, dacă actuala conducere interimară a PSD - adică Marcel Ciolacu, îi va solicita să facă parte din conducerea partidului, va accepta.

„Întotdeauna a existat un interes al Guvernelor să îl țină în șah pe primarul general (n.r. al Capitalei) care putea deveni un pericol din punct de vedere politic, deoarce există posibilitatea ca de la primăria Capitalei să ajungi la Palatul Cotroceni. Dar cred că este un calcul meschin. Eu am de gând să candidez la Primăria Capitalei.

(...) În acest moment apreciez eforturile colegilor mei de a învăța din greșeli. Dacă domnul Ciolacu va candida pentru postul de președinte al PSD, și mă va invita în echipa domniei sale, cu siguranță voi spune da. Nu am deloc un apetit pentru funcții. Numai domnul Dragnea, cel care mi-a tăiat cel mai mult bugetul - și pentru mine Orban este Drgnea 2 - pentru că la fel a tăiat bugetul capitalei, credea că eu trebuie să fiu izolată ca să nu îi iau funcția de președinte al PSD și candidatura la prezidențiale. Nu vizam nici una, nici cealaltă.

(...) Eu voiam să fiu sprijinită politic de Guvern. Nu s-a putut. Văd că nu se poate nici acum. De mine nu trebuie să se teamă nimeni că vreau scaunul political cuiva“, a explicat Gabriela Firea invitată în platoul Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel