Gabriela Firea anunță deschiderea teatrelor în Capitală. GCS îi aduce aminte că este INTERZIS

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) atrage atenția că sunt interzise spectacolele în spații închise, după ce primarul general Gabriela Firea a anunțat, sâmbătă, deschiderea teatrelor din Capitală.

„Atragem atenţia asupra anunţului făcut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, referitor la redeschiderea spectacolelor de teatru ale instituţiilor aflate în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti în spaţii închise. Menţionăm faptul că, potrivit normativelor în vigoare, spectacolele se pot desfăşura doar în aer liber, cu participarea a maximum 500 de persoane, cu respectarea regulilor de distanţă şi de protecţie sanitară. Deocamdată, sunt interzise spectacolele desfăşurate în spaţii închise”, potrivit anunțului transmis de Grupul de Comunicare Strategică.

GCS face apel la responsabilitate din partea managerilor teatrelor din Bucureşti și le transmite „să nu transpună în fapt o astfel de decizie a primarului general al municipiului Bucureşti”.

„Menţionăm faptul că primarul Capitalei nu poate emite un act administrativ contrar legilor în vigoare, iar în cazul în care acest lucru se va întâmpla prefectul municipiului Bucureşti va acţiona pentru suspendarea unei astfel de hotărâri”, a arătat sursa citată.

Primăria Bucureşti a anunțat, sâmbătă dimineața, că, de luni, 15 iunie, se redeschid teatrele şi instituţiile publice de spectacol.

După ce GCS a transmis informarea precizată anterior, Gabriela Firea a reacționat, într-o postare pe Facebook:

„Guvern: se deschid salile de joc, piscinele, salile de fitness (fara dus), cresele si gradinitele private, mai intai, se permit nunti/botezuri cu 50 persoane. Primaria Capitalei: se redeschid teatrele, cu numar redus de spectatori, masti, dezinfectanti, termometre. Cica nu e bine! Intr-adevar, intre o sala de teatru si una de pacanele e o diferenta! Parca si virusul e mai cu.. talent! La teatru! La pacanele trece neobservat, dragutul de el!! Sa ne ducem dupa “fenta”?”, a scris edilul Bucureștiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel