Fursecuri de post cu ciocolată. Desertul care îndulceşte orice cafea de dimineaţă

Fursecuri de post cu ciocolată (sursa foto: Pexels)
Fursecuri de post cu ciocolată (sursa foto: Pexels)

Fursecurile cu ciocolată nu trebuiesc interzise total în timpul postului, dacă sunt realizate cu ingredientele.

Fursecuri de post cu ciocolată. Ingrediente

 

2 căni făină universală
1 linguriță. praf de copt
1/2 linguriță. sare kosher
1/2 căni zahăr brun închis ferm ambalat
1/2 căni zahăr granulat
1/2căni ulei 
1/4 căni apă
2 lingurițe. extract pur de vanilie
1 căni chipsuri de ciocolată amăruie, fără lapte
1 căni chipsuri de ciocolată semidulce, fără lapte

 

Mod de preparare

 

Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Amestecaţi cu ciocolată.

În al doilea castron, puneţi zahărul brun, asigurându-vă că nu există bulgări. Adăugați zahăr granulat, ulei, apă și vanilie și bateți pentru a le combina. Adăugați amestecul de făină și amestecați până când se combină (nu ar trebui să existe urme sau cocoloaşe de făină).

Căptușiți două tăvi de copt cu hârtie pergament. Cu o lingură puneţi compoziţia sub formă de cercuri mici de aluat, distanțându-le una de cealaltă pentru a nu se lipi. Puneţi la congelator 30 de minute.

Preîncălziţi cuptorul la 190°C. Coaceți fursecurile, întorcând tăvile după 6 minute, până când marginile acestora devin maro aurii. Lăsaţi în jur de  9 - 12 minute în total la copt.

Lăsaţi să se răcească. şi serviţi cu o cană de ceai sau un pahar de băutură din soia sau migdale, cocos, după preferinţe.

Poftă bună!

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy