Fursecuri de migdale cu ciocolată și nucă de cocos. Secretul cofetarilor italieni pentru un desert senzațional

Nicoleta Baciu / 22 iun 2021, 16:42 Salveaza PDF Comentarii
Fursecuri de migdale cu ciocolată și nucă de cocos. Secretul cofetarilor italieni pentru un desert senzațional
Fursecuri de migdale cu ciocolată și nucă de cocos. Secretul cofetarilor italieni pentru un desert senzațional

Fursecurile de migdale cu ciocolată și nucă de cocos sunt delicioase și ușor de făcut și au un secret: nu conțin făină.  Fursecurile sunt făcute doar din migdalele prăjite, ciocolată și nucă de cocos.

INGREDIENTE pentru 6-8 persoane:

220 gr migdale decojite,

180 gr nucă de cocos,

100 gr de cacao amară,

400 gr zahăr, 

praf de sare,

vârf de sare,

3 ouă medii (numai albușuri),

120 gr de ciocolată neagră 

Biscuiți fără făină, din două ingrediente. O porție are doar 60 de calorii. Repede, ușor și delicios

 

Timp de pregătire: 15 minute

Timp de gătit: 15 minute

 

Fursecuri de migdale cu ciocolată și nucă de cocos. Secretul cofetarilor italieni pentru un desert senzațional. Mod de preparare

 

Pentru a pregăti această rețetă, începeți prin prăjirea migdalelor. Așezați migdalele curățate pe tavă, tapetată cu hârtie pergament și dați-o la cuptor timp de 7-8 minute la 180 grade.  Nu uitați să le întoarceți des pentru a le prăji uniform de ambele părți și pentru a nu le arde. 

 

Ar putea să vă placă și rețeta: Tartă de migdale. Rețeta unui desert simplu și autentic italian. Toată familia va fi fericită

Odată prăjite, migdalele sunt scoase din cuptor și, după de s-au răcit, se mărunțesc cu un cuțit. Aveți grijă să nu le transformați în  făină. Apoi, luați un castron mare și adăugați cacao, zahărul și un praf de sare, pe care le mixați.

 

Vă sugerăm și: Tartă de piersici și migdale. Un desert delicat și parfumat. Perfect pentru micul dejun

 

Apoi adăugați albușurile, conținând să mixați până când toate ingredientele s-au amestecat. Adăugați ciocolata tocată, nuca de cocos și migdalele. Ingredientele se amestecă cu mâna și apoi compoziția se împarte în mai multe părți egale. Pentru a reuși, putem folosi două linguri umezite cu care aranjăm biscuiții moi pe o tavă, tapetată cu hârtie de copt.

 Vedeți și: Clătite cu nucă de cocos, o capodoperă a micului dejun sănătos. Copii vor fi încântați de acest desert delicios

 

Fursecurile se coc în cuptor, timp de 14-15 minute,  la 160 grade. Când sunt gata, se lasă să se răcească complet și apoi pot fi servite lângă o ceașcă de cafea aromată. Poftă bună! 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy