Tartă de piersici și migdale. Un desert delicat și parfumat. Perfect pentru micul dejun

Nicoleta Baciu / 11 iun 2021, 17:14 Salveaza PDF Comentarii
Tartă de piersici și migdale. Un desert delicat și parfumat. Perfect pentru micul dejun
Tartă de piersici și migdale. Un desert delicat și parfumat. Perfect pentru micul dejun

Tartă de piersici și migdale. Acest desert delicat și parfumat este perfect pentru a fi savurat, pe o terasă, în compania prietenilor. Trata este ușor de pregătit chiar și pe ultima sută de metri. Dacă nu aveți piersici, puteți folosi alte fructe, precum caise sau prune. Aflați cum să preparați această tartă, urmând sfaturile noastre pas cu pas.

Ingrediente

200 g de făină,

50 g amidon de cartofi,

100 g unt,

3 ouă,

150 g zahăr,

1 iaurt simplu,

250 g piersici,

50 de migdale,

1 plic de praf de copt pentru prăjituri,

zahăr pudră,

coajă rasă de lămâie

Timp de preparare: 20 minute, timp de gătit: 45 de minute

 

Tartă de piersici și migdale. Un desert delicat și parfumat. Perfect pentru micul dejun. Cum se prepară

 

Pentru a pregăti această tartă, începeți prin a toca migdalele. Apoi spălați piersicile și tăiați-le felii după ce ați scos sâmburele.Puneți ouăle și zahărul într-un castron mare și mixați-le cu telul electric, timp de câteva minute, până obțineți o compoziție spumoasă și omogenă.

Vedeți și: Tartă de migdale. Rețeta unui desert simplu și autentic italian. Toată familia va fi fericită

Adăugați untul, care trebuie scos din frigider cu cel puțin o jumătate de oră înainte. Între timp cerneați făina, amidonul și praful de copt și adăugați-le treptat în aluat, mixând mereu. La final, adăugați migdalele, coaja rasă de lămâie și iaurtul.

 

Ați putea fi, de asemenea, interesat de această rețetă: Desert ușor și răcoros de lămâie. Este gata în 5 minute și are 95 de calorii 

De îndată ce obțineți un amestec omogen, transferați-l într-o matriță unsă cu puțin unt. De asupra, aranjați feliile de piersici, apoi presărați-le cu cât mai multe migdale. Tarta se coace în cuptorul încălzit anterior la 180 de grade, timp de 45 de minute.

 

Vă sugerăm și rețeta: Tort cremos cu pere și ricotta. Rețeta unui desert, care te va cuceri de la prima bucățică. Puteți să-l serviți și zilnic

 

Înainte de a scoate tarta, faceți testul scobitorii. Când tarta s-a copt, se lasă să se răcească bine, apoi o scoateți din matriță și o puneți pe un platou. Tarta se pune pe un platou, se presoară cu zahăr pudră și poate fi servită. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

[citeste si]

 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy