Fratele iubitei lui Liviu Dragnea, RECOMPENSAT cu o slujbă la Bruxelles

Beizadelele au împânzit nu numai România, ci au trect și granița țării. Cele mai bune slujbe merg la copii, nepoți, iubiți și iubite. Un lot de beizadele care au luat cu asalt Bruxelleul au fost încondeiate de jurnaliști în ultimele zile.

Odrasle de foşti miniştri, şefi SIE şi judecători CCR sunt noii „experţi“ ai României pentru preşedinţia UE. Ce-i recomandă să fie diplomați? Rudele!

Printre pile se regăsește şi fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.

Surse din Ministerul Afacerilor Externe au explicat pentru „Adevărul“ că Reprezentanţa României pe lângă UE numără două tipuri de diplomaţi. „Specialiştii, care ţin în spate şefia Consiliului UE, astfel încât să nu ne facem de râs, şi pilele, copii de politicieni, ajunşi la Bruxelles cu ordin de la partid“, explică sursele citate.

Cei din urmă sunt diplomaţii-fantomă. Nu au fost supuşi la niciun test de selecţie, ci au obţinut funcţia doar pe baza unor recomandări de la ministere. Nu au CV-uri publicate pe site-ul ambasadei, nu au poze, nu au conturi de Facebook, scriu jurnaliștii de la Adevărul.

Singura dovadă care atestă existenţa lor diplomatică: figurează pe lista online de experţi angajaţi la Reprezentanţa României de pe lângă UE.

 

- Alexandru Pogea este fiul lui Gheorghe Pogea, fost ministru de Finanţe în Guvernul Boc

- Mihnea Sarcă e fiul fostului director adjunct al SIE

- Fata lui Melcu’ de la Teldrum a ajuns consul la Torino

- Fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a ajuns și el diplomat chiar de la începutul relației dintre cei doi.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26