Franța. Un român, care a agresat sexual un minor, scapă de închisoare. Avocat: Clientul meu are tulburări severe de personalitate

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Franța. Un român, care a agresat sexual un minor, scapă de închisoare. Avocat Clientul meu are tulburări severe de personalitate
Franța. Un român, care a agresat sexual un minor, scapă de închisoare. Avocat Clientul meu are tulburări severe de personalitate

Un tânăr de 27 de ani, de origine română, care locuiește în Franța și acuzat de fapte de agresiune sexuală asupra unui minor, a fost adus, luni, la tribunalul Saint-Denis. Agresorul a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare.

Faptele s-au petrecut în timp ce tânărul s-a aflat, timp de trei săptămâni, într-o vacanță, în orașul Saint-Denis ( prefectura departamentului și capitala regiunii Réunion, în Oceanul Indian), alături de un văr îndepărtat al mamei sale adoptive.

Într-o zi, a intrat ​​într-o cabană din Sainte-Rose, în dormitorul unui copilul minor, pe care l-ar fi agresat sexual, scrie linfo.re.

În timp ce victima dormea, agresorul s-ar fi mângâiat, masturbat și a practicat un început de sex oral", confirmă avocatul inculpatului, Me Nicolas Normand. "Copilul a reacționat, a strigat. Ceea ce a alertat pe toată lumea" , a mai explicat avocatul. 

Infractorul român a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare cu interdicția de a aborda minorul. Prin urmare, el se va putea întoarce în Franța continentală împreună cu familia. "Clientul meu a fost adoptat la vârsta de 5 ani dintr-un orfelinat din România, unde a suferit cele mai mari orori. Are tulburări de spectru autist și tulburări severe de personalitate cu discernământ afectat", spune Me Nicolas Normand, avocatul agresorului.

Necunoscut de către serviciile judiciare, cazierul judiciar al tânărului era curat. "În ceea ce priveşte sentinţa, a evitat închisoarea. Atât partea civilă, cât şi eu am fost de acord pe acest subiect. Suferă de un handicap psihic şi fizic. Va putea primi tratament", conchide avocatul. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel