Italia. Român, supărat că l-a părăsit iubita, arestat după ce a început să își verse amarul lovind vitrina unui magazin

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român din Ladispoli nu a acceptat sfârșitul unei relații și a început să o urmărească pe fosta iubită: arestat pentru hărțuire.

Încă o arestare pentru hărțuire pe coasta de nord a Italiei. De data aceasta, fostul iubit a apărut la magazinul unde lucra femeia.

Român, supărat că l-a părăsit iubita

 

Se pare că o hărțuia de câteva zile, deși fusese deja condamnat, în trecut, pentru același motiv. Acesta începuse să arunce cu lucruri pe jos și chiar să lovească vitrina magazinului când, în centrul Ladispoli, carabinierii de la stația din Via Livorno au intervenit pentru a calma furia bărbatului, un bărbat de 45 de ani, de origine română.

În cele din urmă a fost încătușat și dus la cazarmă. El a fost plasat în arest la domiciliu în urma deciziei de ieri dimineață a judecătorilor. Pentru ea, de aceeași vârstă, dar de origine poloneză, asta a însemnat sfârșitul coșmarului.

Poliția din Viterbo, Italia a interzis unui femei și fiului său să se apropie de locurile frecventate de fiica sa, respectiv sora după ce au bătut-o în repetate rânduri.

 

Italia. Fetiță, bătută în repetate rânduri de mama și fratele ei.

 

Ordonanță de aplicare a interdicției de a se apropia de locurile frecventate de persoana vătămată a fost emisă împotriva unui tânăr, de 24 de ani, de cetățenie română, și a unei femei străine, ambii cu domiciliul în provincia Viterbo, responsabili de săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate membrilor familiei și concubinilor.

"Faptele contestate celor doi suspecți - se explică în nota de la sediul poliției - au fost comise începând cu anul 2018, cu o conduită continuă în detrimentul fiicei mai mici a femeii, care este și sora bărbatului. Victima, în mai multe împrejurări, a fost bătută puternic, inclusiv prin folosirea unui băț. Aceasta a suferit răni grave pe tot corpul și mai ales în zona unui ochi și a  fost amenințată și jignită, în mod repetat, cu expresii vulgare și umilitoare care i-au provocat o stare de veșnică suferință fizică și psihică.”

Ulterior, minora a fost încredințată unei case de tip familial din Viterbo și se află în siguranță. Familiei formate din mama sa și fratele ei, i s-a interzis orice contact nesupravegheat cu fetița.

Însă, odată cu măsurile de precauție, autoritatea judiciară a prescris și interdicția pentru suspecți de a se apropia de locurile frecventate în mod obișnuit de persoana vătămată, cu obligația de a se menține la o distanță de cel puțin 200 de metri de acestea.

Prezumția de nevinovăție

 

În sistemul penal italian, prezumția de nevinovăție este în vigoare până la pronunțarea sentinței definitive. Prezumția de nevinovăție se bazează pe articolul 27 din Constituția italiană, potrivit căruia o persoană "nu este considerată vinovată până la pronunțarea sentinței definitive".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel