Franța: Muncitor român, dispărut de 2 zile, găsit în pădure de un vânător

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dispărut timp de două zile, un muncitor român, angajat într-o fermă viticolă din Médoc și care locuia într-un camping, a fost în cele din urmă găsit la primele ore ale acestei dimineți de un vânător, în orașul Carcans.

În ultimele două zile, jandarmii Médoc au folosit mijloace substanțiale pentru a încerca să găsească un muncitor român care nu mai dădea niciun semn de viață colegilor săi.

Acesta este un bărbat cu statutul de lucrător sezonier, angajat într-un castel din peninsulă și găzduit într-un camping din municipiul Carcans-Maubuisson.

Miercuri seara, românul și-a părăsit locuința fără să spună unde pleacă. Prietenii lui s-au îngrijorat atunci când nu a ajuns acasă toată noaptea. Au alertat jandarmii a doua zi.

Patrule de poliție și un câine de căutare l-au căutat timp de 2 zile. În cele din urmă, vineri dimineața, 7 ianuarie, după două zile de cercetări și când mercurul a arătat o temperatură negativă de –5 °, un vânător l-a văzut pe bărbat n pădurea Carcanilor.

Muncitorul, care nu a dat nicio explicație pentru „călătoria” sa, a putut să se întoarcă în siguranță la locuința sa, potrivit sudouest.fr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel