Franța. Bărbatul condamnat pentru mutilarea și uciderea unei prostituate românce a făcut apel: "Nu mă condamnați în locul altuia"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Cetăţeanul francez care a fost condamnat la 11 decembrie la 20 de ani de închisoare pentru uciderea cu sălbăticie a unei prostituate românce în Elveţia, în 2016, a făcut apel împotriva sentinţei, a anunţat marţi avocata sa, transmite AFP. 

Alexandre Verdure îşi susţine în continuare nevinovăţia şi "afirmă că nu poate fi condamnat în locul altuia", a spus avocata Emmanuelle Huot.

Verdure, agent de securitate care în momentul faptelor locuia la Mouthe (estul Franţei) împreună cu soţia şi fiul său, a contestat întotdeauna că ar fi ucis-o pe Mihaela Miloiu, în vârstă de 18 ani, în noaptea de 29 spre 30 noiembrie 2016, la Sullens, în Elveţia.

El a explicat că tocmai avusese un "raport sexual tarifat" cu tânăra când şi-au făcut apariţia doi indivizi care au omorât-o şi i-au ordonat lui să "facă tot ce trebuie" ca să scape de cadavru.

Tânăra, care ar fi ajuns să se prostitueze în Elveţia prin metoda lover-boy, a fost găsită moartă la 15 decembrie acel an într-o pădure din Franţa, aproape de graniţa cu Elveţia, într-o stare de nerecunoscut, cu oasele feţei şi dinţii sparţi de o ploaie de lovituri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel