Franța. Un autocar a intrat într-un magazin la Paris: Șapte răniți, din care doi în stare gravă

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Franța. Un autocar a intrat într-un magazin la Paris: Șapte răniți, din care doi în stare gravă. FOTO: captură video leparisien.fr
Franța. Un autocar a intrat într-un magazin la Paris: Șapte răniți, din care doi în stare gravă. FOTO: captură video leparisien.fr

Accident rar în inima Parisului. Un autocar a intrat, înainte de ora locală 12:40, în vitrina unui magazin „Happy Trend”, rănind șapte persoane, dintre care două sunt în stare gravă, potrivit Le Parisien. 

Faptele au avut loc pe 270 rue de Vaugirard, o arteră foarte aglomerată a arondismentului 15 din Paris, la nivelul rue d'Alleray. Accidentul a rănit șapte persoane, dintre care două grav. La nivel material, avaria a produs pagube majore. La nivel mecanic, vor apărea întrebări cu privire la eventualele defecțiuni.

Din motive încă neexplicate, șoferul autobuzului nu ar fi putut frâna. „Ar fi fost o defecțiune a frânelor”, spune o sursă apropiată dosarului. Ancheta a fost încredințată polițiștilor din cadrul STJA (serviciul de tratare judiciară a accidentelor) a sediului poliției din Paris. „Experții sunt pe drum și vor arunca o privire atentă”.

Autobuzul în cauză face parte din flota electrică „Traverse”, autobuze de cartier pariziene mici, cu o capacitate de 22 de locuri, cofinanțate de oraș și regiune (Île-de-France Mobilités), și operate de doi transportatori, RATP și BE Green, o filială a „Autocars Dominique”.

Acesta, „Traverse Brancion-Commerce”, în serviciu în arondismentul 15 din 2013, gestionat de B.E. Green, deservește 28 de stații în arondismentul 15 pe o distanță de 8 km, între parcul Georges-Brassens, Institutul Pasteur, primăria arondismentului 15 și străzile Félix-Faure și Olivier-de-Serres.

 

Vezi și 

 

Incident în Franța: Un bărbat a fost ucis de poliție în centrul orașului Grenoble

 

Un bărbat înarmat a fost împuşcat mortal de agenţi de poliţie joi după-amiază, într-un incident de securitate produs în oraşul francez Grenoble, relatează cotidianul Le Figaro.

Un bărbat a fost ucis joi, 7 iulie, în centrul orașului Grenoble, fiind împușcat de agenți de poliție. Informația a fost confirmată de parchetul din Grenoble.

Potrivit cotidianului regional Dauphiné libéré, bărbatul era înarmat și mergea cu un scuter împreună cu un alt individ când a fost împușcat mortal în jurul orei 18.00 de un polițist din cadrul brigadei anti-criminalitate (BAC) pe Place d'April, în fața un oficiu poștal, în plin centrul orașului Grenoble.

Zona a fost apoi izolată complet.

Un cordon de securitate a fost desfășurat, iar câteva zeci de locuitori și trecători ținuți la distanță de siguranță de mulți polițiști, a notat la fața locului un jurnalist AFP.

Parchetul din Grenoble urma să ofere în seara mai multe detalii despre circumstanțele acestui deces.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel