Franța. Un român căutat internațional, prins cu ajutorul câinilor, după ce a intrat cu mașina în echipajul de jandarmi

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Urmărire ca în filme în apropiere de Cheix-en- Retz, Nantes, în Franța. În noaptea de sâmbătă, 30 spre duminică, 31 mai, jandarmii (PSIG) din Rezé au observat pe drum un Renault Espace care circula cu farurile stinse. După puțin timp, oamenii legii au înțeles de ce.

Jandarmii au făcut semn șoferului să oprească pentru a verifica autovehiculul, dar românul aflat la volan decide să accelereze puternic. Polițiștii pornesc pe urmele Reanult-ului Espace care se deplasează cu viteză mare.

La un moment dat șoferul chiar a încercat să intre cu putere cu mașina în vehiculul jandarmeriei, conform relatărilor poliției. Ocupanții vehiculului chiar au aruncat cu diverse obiecte în direcția mașinii de poliție.

Urmărirea se încheie în apropiere de Bouguenais. Trei dintre ocupanții Renault Espace reușesc să scape. Șoferul este înconjurat de jandarmi, dar chiar și așa caută să scape și aruncă o bară de metal către ei. În final este prins cu ajutorul echipei de câini din Rezé, potrivit Ouest-France.

Suspectul, un român fără adăpost, are în jur de 40 de ani. El a fost pus în custodia poliției și apoi a primit o citație pentru a se prezenta în fața Curții penale din Nantes.

Autoritățile au descoperit că românul era căutat și de autoritățile române, dintr-un motiv încă necunoscut. Acesta a fost prezentat luni luni dimineață în fața Curții de Apel Rennes ca parte a asistenței juridice reciproce între țările din spațiul Schengen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel