Franța: Români prinși după o acțiune de aproape 2 ore a polițiștilor: Puseseră ochii pe mai multe mașini

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Polițiștii din Guéret, Franța, au făcut patru arestări marți, 11 august, în zona industrială. Plasați în arestul poliției, românii  sunt suspectați că au intrat în spațiul centrului de operare Creuse al distribuitorului de energie electrică Enedis, pentru a fura combustibil. 

Ieri, polițiștii au avut o intervenția care a durat aproape 2 ore la centrul de operare Enedis de Guéret, în zona industrială. Câteva patrule s-au deplasat la fața locului cu suficientă discreție pentru a-i putea prinde în flagrant pe români.

Un prim individ, care avea rolul dea ține de șase, a fost arestat imediat. Ceilalți suspecți au încercat să fugă și să se ascundă, dar nu au putut ajunge la vehicul cu bidoanele de combustibil furat. La finalul a aproape o oră și 50 de minute, patru persoane au fost arestate. Suspecții sunt domiciliați în regiunea Paris.

Cei patru au intrat în acest șantier industrial pentru a fura combustibil, întrucât o flotă mare de vehicule de intervenție Enedis este parcată pe rue de Vernet. Mașinile de intervenție trebuiau să asigure buna funcționare a rețelelor de energie electrică din Paris. Astfel că polițiștii au reușit să preîntâmpine o posibilă pana de curent, la care lucrătorii Enedis nu ar fi avut cum să ajungă fără mașini.

Cei patru bărbați au fost plasați în arest, informează Le Populaire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel