Fotomodel convins că poliția "o va ucide" după ce în bagajul ei au fost găsite droguri în valoare de 1 milion de lire sterline

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Fotomodel convins că poliția "o va ucide" după ce în bagajul ei au fost găsite droguri în valoare de 1 milion de lire sterline / Foto: Instagram
Fotomodel convins că poliția "o va ucide" după ce în bagajul ei au fost găsite droguri în valoare de 1 milion de lire sterline / Foto: Instagram

Un fotomodel ceh a crezut că poliția "o va ucide" după ce a găsit în bagajele sale droguri în valoare de 1 milion de lire sterline.

Tereza Hluskova, pe atunci în vârstă de 22 de ani, a fost arestată în 2018 după ce a fost găsită în posesia a 8,5 kg de heroină pe aeroportul internațional AIIama IqbaI din Pakistan, în timp ce se îndrepta spre Irlanda via Dubai.

În ciuda faptului că a fost condamnată la opt ani și opt luni într-o închisoare pakistaneză în 2019 - ea a fost eliberată în 2022 în urma unei serii de apeluri.

Modelul a încărcat acum o serie de videoclipuri online pentru "a le permite oamenilor să știe ce s-a întâmplat cu adevărat".

 

Modelul era forțat să consume droguri și alcool pentru a face față slujbei



Înainte de incident, Hluskova, născută în Cehia, a dezvăluit că, după ce a renunțat la școală, a lucrat ca escortă privată în Belgia, după ce o femeie pe nume Sara a luat-o 'sub aripă... pentru a verifica dacă sunt potrivită pentru acest job'.

Ea susține că Sara a forțat-o să consume droguri și alcool pentru a face față slujbei și a obligat-o pe model să se culce cu soțul ei pentru a verifica dacă 'merită sau nu'.

Ulterior, Hluskova a fost trimisă să locuiască în Manchester cu un bărbat din Pakistan, care îi aranja o viză pentru această țară pentru a putea lucra acolo ca model erotic.

"Acum mă întreb cum am putut fi atât de proastă încât să existe astfel de ocolișuri când trebuia să fie un zbor direct din Anglia în Pakistan", a recunoscut ea.

"Dar nu mi-am dat seama la momentul respectiv.” Descriind ședința foto, ea a spus: "M-au dus pe un fel de câmp unde era doar pământ și patru pietre mari.”

"Ei bine, m-am gândit că probabil nu au bani pentru un studio." Ea a petrecut două luni așteptând ca fotografiile să apară online, dar "nu au fost niciodată acolo".

 

Femeia susține că nu știa că cineva îi pusese narcoticele în bagaj



După ce, în cele din urmă, i s-a spus că se poate întoarce acasă, Hluskova susține că nu știa că cineva îi pusese narcoticele în bagaj. La aeroport, aproape 9 kg de heroină au fost găsite în valiza ei.

Despre poliție, ea a spus: "Am crezut că mă vor ucide. Admir persoana care iese din închisoare și este complet bine. Încă o am amintire clară în minte. Din când în când îmi amintesc cum ne-au trezit, cum ne-au bătut fetele și cât de frig era acolo. Nu am avut ajutor medical, a trebuit să mă ajut singură, plângeam. O să o am această amintire neplăcută în minte pentru tot restul vieții mele".

Hluskova - care acum lucrează ca ospătăriță - a spus: "Acum am un loc de muncă, am un iubit și mi-am vopsit din nou părul blond. O persoană care a stat în închisoare timp de patru ani trebuie să se obișnuiască să socializeze din nou.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel