Fosta directoare a penitenciarului Craiova, pensionar MAI, a fost model pentru frații Tate: „A deranjat foarte mulți oameni influenți“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Oana Tascau
Oana Tascau

Fosta directoare a Penitenciarului Craiova, Pelendava, a devenit vedetă pe o platformă on-line destinată adulților, la scurt timp după ce s-a pensionat pe caz de boală. Acum, Oana Tașcău a postat un clip pe TikTok în care a povestit că a locuit în vila fraților Andrew și Tristan Tate, că a fost model pentru ei și că i se pare  nedrept ceea ce li se întâmplă.

Proaspăta pensionară MAI Oana Tașcău îi ia apărarea lui Andrew Tate afirmă că a fost model pe OnlyFans pentru frații Tate, iar ei s-au purtat foarte bine cu ea. Mai mult, fosta polițistă susține că Andrew Tate nu ar fi avut nevoie să forțeze vreo femeie pentru a-i obține serviciile.

Mi se pare foarte nedrept ce se întâmplă. Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și un om care tratează pe toată lumea frumos. Am locuit o perioadă chiar în aceeași casă cu acest om și vreau să spun că m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte, foarte mult. După ce m-am pensionat m-am apucat de OnlyFans, printr-o cunoștință am ajuns la el, m-a învățat tot ce se poate. Din momentul în care eu am vrut să plec din București și să continui în Craiova, mi-a spus că mă pot întoarce oricând“, a povestit fosta directoare de penitenciar.

Nu cred că este genul de bărbat care să aibă nevoie să folosească forța pentru a avea o femeie. Este un bărbat frumos, charismatic, are tot ce vrei. N ar avea de ce să recurgă la forță.  Niciun model din casa aia nu a fost forțat”, a mai spus Tașcău.

Fosta directoare a penitenciarului Craiova, pensionar MAI, a fost model pentru frații Tate

 

Tot ce se spune... El cred că a deranjat foarte mulți oameni influenți prin faptul că este vertical și a spus fix ce avea el de spus. Nu vrea să intru în teoria conspirației, dar în realitate lucrurile nu sunt așa cum sunt prezentate. Ar trebui să judecăm oamenii după ce îi cunoaștem, nu după ce se spune despre ei“, conchide tânăra pensionară MAI - proaspăt model OnlyFans.

Oana Tașcău a ieșit anul trecut la pensie după ce a fost acuzată de unele nereguli legate de modul în care ar fi manageriat închisoarea de la Pelendava, dar și de faptul că, în calitate de șef de tură la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, ar fi avut o relație amoroasă cu un deținut închis în dosarul „Cocaină la Marea Neagră”.  Oana Tașcău a candidat, în martie anul trecut, inclusiv pentru funcția de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor. 

@only.oana69 Experienta personala ca model pentru Andrew Tate #foryou #5pasidebine ♬ original sound - Oana Tascau

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel