Fost șef ANAF îl desființează pe Dragnea: "Cum este posibil ca un semidoct, colector piramidal de bani să creadă că va conduce o țară europeană?"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Gelu Diaconu, fost șef al ANAF în perioada guvernării USL, lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a dat un interviu aseară unui post de televiziune. 

Dacă nu e "dus complet cu pluta", înseamnă că își joacă ultima carte: ori la bal, ori la spital", scrie Diaconu pe Facebook, adăugând că liderul PSD înțelege că odată trecute alegerile va trebui să dea socoteală.

"Pe un post TV am rezistat jumătate de ora ascultandu-l pe Dragnea.

Cunoscandu-l din trecut în tenebrele acțiunilor sale și în pofida temenelilor reporterilor care îi ridicau mingi la fileu, l-am revăzut cum gesticula caraghios insufland fraierilor grețosenia sa patriotardă.

Am încercat de multe ori sa înțeleg ce îl mana pe omul asta în lupta. Dacă nu e "dus complet cu pluta" înseamnă că își joaca ultima carte: ori la bal, ori la spital! Înțelege ca odată trecute alegerile va trebui sa dea socoteala!

De doi ani jumătate sistemul mafiot de tip teleormanean stăpânește Romania. Este un sistem împotriva legilor firii, a bunului simt și al mersului european al Romaniei!

Cum este posibil ca acest semidoct infuzat cu idei suveraniste prostești sa domine viata publica?
Cum este posibil ca un imbuibat protejat de bodyguarzi și de slugi, colector piramidal de bani și avantaje sa creadă ca va conduce o tara europeana?

Mda...Te înșeli Livache! Bătălia adevărului abia de acum incepe!
Cu alegerile din 26 mai!", este mesajul postat de Diaconu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel