Daniel Chițoiu, implicat într-un accident mortal în a doua zi de Crăciun

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Daniel Chițoiu, fostul ministru al Economiei în Guvernul Ponta, a fost implicat într-un accident mortal.

Secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, a fost implicat în accidentul produs joi pe DN7, Pitești-Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești, județul Argeș, susțin surse din rândul anchetatorilor, potrivit Mediafax.

Potrivit acestora, el era la volanul unui autoturism, singur în mașină.

Reprezentanții IPJ Argeș susțin că în accident au fost implicate două mașini, una condusă de un bărbat de 82 de ani și alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești, care se deplasa pe direcția Pitești -Rm.Vâlcea, și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din București. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au transmis polițiștii din Argeș.

Aceștia continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a produs accidentul, urmând ca mecanismul și cauzele producerii acestuia să fie stabilite în urma expertizelor.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc în zona localității Zamfirești, unde o mașină a pătruns pe contrasens și s-a lovit frontal de un alt autoturism.

În urma impactului, o persoană a murit și alte două au fost rănite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel