Fost lider PSD: Doamna Rifai, sunteți de NEREFUZAT

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a solicitat intervenția în emisiune pe tema amnistiei și grațierii lui Ion Mocioalca, fost lider PSD în Caraș-Severin, proaspăt demisionar din Partidul Social Democrat și înscris în Pro România. 

Iată mai jos dialogul care a avut loc între Denise Rifai și Ion Mocioalcă: 

Ion Mocioalcă: Din câte înțeleg, îmi cereți o părere. O să v-o dau, bineînțeles. 

Denise Rifai: Pare că faceți o favoare. Vorbiți așa sacadat, pare că îmi faceți o favoare, domnule Mocioalcă. Suntem într-un dialog, nu îmi faceți nici o favoare. 

Ion Mocioalcă: Este o favoare pentru mine că vorbesc cu dumneavoastră și că ne mai ascultă câteva sute de mii de privitori. Din punctul meu de vedere, în anul acesta nu va exista un document oficial, o ordonanță de urgență pentru grațiere, deși foarte multă lume și-o dorește. Foarte mulți politicieni și-o doresc, deși nu spun acest lucru. Din contră, ei spun că nu ar fi de acord cu așa ceva. Așa sunt politicienii.

(...) 

La un moment dat, invitații din emisiune au început să-l contreze pe fostul pesedist Ion Mocioalcă. Dialogul a continuat: 

Ion Mocioalcă: În anumite momente, trebuie să ai o poziție și eu așa m-am poziționat. Suntem într-o emisiune a doamnei Denise Rifai și nu într-o emisiune de declarații politice eu contra USR.

Denise Rifai: Nu, noi facem dialog. Întrebările sunt politicoase, nu aveți de ce să vă plângeți de noi. Vă aștept aici în platou cu prima ocazie, domnule Mocioalcă.

Ion Mocioalcă: Accept de pe acum invitația. Dumneavoastră sunteți de nerefuzat, doamna Rifai ! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel