Florin Roman, liderul deputaţilor PNL: Florin Cîţu este ţinta PSD de frica DNA

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat, luni, că acuzațiile care i se aduc ministrului Florin Cîțu au apărut pentru că ministrul Finanțelor "este luat drept ținta de PSD".  

„De câteva zile, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu este luat drept ținta de PSD, în baza unor atacuri venite de la oamenii PSD, din interiorul instituției, care își simt amenințate interesele personale și de grup. Urmare a unor constatări și controale, se configurează tot mai clar modul în care au fost atribuire în mod clientelar, cu încălcarea legii, lucrări scumpe cât Casa Presei, de exemplu pentru reabilitarea fațadei ministerului, dar și activități cu iz ilicit, în activitatea ONAC, unde nepotismul pesedist a fost la ordinea zilei.

Spargerea unor grupuri de interese puternic legate de zona PSD, dar și teama ca aceste informații vor ajunge pe masa DNA au generat campania de defăimare și calomniere a ministrului Finanțelor. Tot din zona PSD curg amenințări referitoare la noi atacuri, în condițiile în care Florin Citu a început “deratizarea” unor Consilii de Administrație, in care unii membri puși de PSD, fac jocurile in favoarea sponsorilor politici, senatori și deputați, în defavoarea interesului public.

Susținem cu toată tăria demersurile legale ale ministrului de Finanțe care a mișcat mușuroiul corupției din zona Ministerului de Finanțe a PSD. Urmează un nou tun, marca PSD: prin lege! Invocând lozinca “Noi nu ne vindem țara”, PSD vrea să interzică vânzarea participațiilor statului la societățile și companiile naționale. Sunt convins că procurorii vor sta cu ochii deschiși pe cazul Horticola București, de exemplu, unde mafia PSD pregătește vânzarea la bucată a unor active, imobile și terenuri, apropiate de capitala! Prietenii știu de ce!", a transmis Florin Roman, potrivit Antena 3.

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a susţinut într-o postare pe Facebook că este atacat în ultima vreme de "o gaşcă organizată de terorişti economici".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel