Florin Georgescu, bugetar de-o viață, vrea IMPOZITAREA PROGRESIVĂ

StiriDiaspora Team / 30 ian 2019, 09:09 Salveaza PDF Comentarii

Fost ministru de Finanțe PSD, Florin  Georgescu, actualmente prim viceguvernator lovește din nou. Georgescu, bugetar de-o viață, consideră că ar fi oportună reintroducerea impozitului progresiv.

În scopul asigurării unei baze solide pentru furnizarea bunurilor și serviciilor publice, este necesar să se revizuiască substanțial sistemul fiscal, cu accent pe impozitarea progresivă a veniturilor globale și a proprietăților persoanelor fizice – măsură care se impune în mod obiectiv, în condițiile mutațiilor structurale majore produse la nivelul distribuției veniturilor și averii populației în ultimii aproape 30 de ani”, a declarat Georgescu la ASE, cu ocazia primirii din partea Asociației Generale a Economiştilor din România a Diplomei de excelență și a Distincției Cercetătorul științific al anului 2018.

Florin Georgescu este considerat unul dintre autorii faimosului program de guvernare al PSD, c care partidul lui Liviu Dragnea a câștigat un scor fabulos la ultimele alegeri. Nu este prima oară când Georgescu vorbește despre impozitare progresivă.

Este interesant de văzut care este opinia conducerii BNR în ceea ce privește aceste declarații ale lui Florin Georgescu.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy