Florin Cîțu îi cere DEMISIA Gabrielei Firea: "Recunoaște public că a administrat îngrozitor de prost Capitala"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Florin Cîțu îi cere demisia Gabrielei Firea pentru situația în care se află Primăria Capitalei, dar și cele șase sectoare. Acesta spune că soluția primarului de a ieși din impas este "surprinzătoare". 

"Gabriela Firea este primar general în București de trei ani de zile.

Astăzi, Gabriela Firea recunoaște public că a administrat îngrozitor de prost Bucureștiul. Recunoaște public că primăria Capitalei este în faliment. Are o gaură de un miliard de lei. În traducere, a cheltuit fără discernamant și a rămas fără bani.

Până aici este ok. Recunoaște că a fost un administrator slab care a FALIMENTAT Bucureștiul. Orlando nu are curaj să recunoască, dar și el este în aceeași situație. A FALIMENTAT România și acum umblă după bani la FMI și Banca Mondială. Orlando este așa disperat că promite taxe noi și mai mari și concedieri masive.

Revenind.

Propunerea primarului general de a ieși din această situație de criză este surprinzătoare. Cere bani de la Guvern. Guvernul Dragnea III ca să fie clar. Guvern care are o gaură și mai mare la buget. Cere bani de la alți administratori la fel de sau chiar mai slabi.

Doamna primar general, după ce ați admis că ați FALIMENTAT Bucureștiul “soluția” pentru dumneavoastră este DEMISIA. Nu să cereți guvernului să vă salveze cu banii din taxele și impozitele românilor", a scris Florin Cîțu pe pagina de Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel