Florin Cîţu: „Guvernul va aproba alocarea de fonduri pentru achiziţia medicamentelor COVID”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Executivul urmează să aprobe, în şedinţa de joi, mai multe proiecte de hotărâre prin care alocă sume de bani, din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului, pentru combaterea pandemiei de COVID-19, între care şi achiziţia de medicamente necesare tratamentului bolnavilor cu infecţii SARS-CoV-2, a anunţat ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

„Sunt mai multe hotărâri de guvern pe ordinea de zi de astăzi, de la mai multe ministere, le-am centralizat, pentru acestea se vor face alocările din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului. Cele mai importante sunt de la Ministerul Sănătăţii - achiziţionarea medicamentelor necesare pentru tratamentul bolnavilor cu infecţii COVID, precum şi pentru acordarea de către România a unui ajutor umanitar extern, cu titlu gratuit, pentru Republica Moldova.

Este o hotărâre de guvern, tot cu alimentare din Fondul de rezervă, pentru finanţarea cheltuielilor necesare asigurării activităţii de asistenţă socială şi protecţia copilului”, a declarat ministrul Florin Cîţu, în şedinţa de Guvern. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel