Florin Cîțu, după ce Drulă l-a numit „zombie politic”: „Este vorba de conștiință și de onoare”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Premierul Florin Cîțu a spus, întrebat dacă ministrul Cătălin Drulă și-a cerut scuze după ce l-a numit „zombie politic”, că este o chestiune de „conștiință și onoare”.

Întrebat, miercuri, de jurnaliști, dacă ministrul Cătălin Drulă și-a cerut scuze după ce l-a numit „zoombie politic”, premierul a spus că nu va ține cont de remarca ministrului când va face evaluarea.

„Eu am spus cum îi voi evalua pe miniștri. Până la urmă este vorba de conștiință și de onoarea celor care fac astfel de declarații. (...) V-ați obișnuit că eu nu spun ceea ce discut în privat cu colegii mei”, a spus Florin Cîțu.

De asemenea, premierul a mai spus că nu va discuta scenarii în ceea ce privește numirea unui ministru al Sănătății și că speră că USR PLUS va desemna un ministru în cursul zilei de miercuri.

„Eu sper că astăzi (miercuri – n.r.) vom aveam un ministru (...). Când vom avea o persoană nominalizată atunci putem să discutăm despre acea persoană”, a mai spus Cîțu.

Surse politice au declarat că cele mai mari șanse pentru a fi noul ministru al Sănătății este medicul endocrinolog Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătății, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel