Florin Cîţu, discuții despre vaccinarea românilor și călătoriile în scop turistic în Grecia cu omologul său

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Prim-ministrul României, Florin Cîțu, a avut luni o discuție la telefon cu premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis. Cei doi au discutat despre vaccinarea anti-Covid și despre călătoriile în scop turistic ale românilor în Grecia.

Prim-ministrul României, Florin Cîțu, a anunțat că a avut o discuție prin intermediul telefonului cu omologul său grec. Cîțu a dezvăluit faptul că principalul subiect al discuției a fost campania de vaccinare care ar trebui să ducă la călătorii fără restricții în Grecia.

„Astăzi am avut o convorbire cu omologul meu grec, domnul Kyriakos Mitsotakis. Am discutat despre situația pandemică din ambele țări, și despre relația de prietenie atât de veche dintre România și Grecia. Campania de vaccinare a fost unul dintre principalele subiecte ale discuției, în speranța că, în curând, cetățenii români vor putea din nou călători fără restricții în Grecia. Turismul reprezintă unul dintre cele mai importante domenii ale relației noastre bilaterale. Mă bucur că există o cooperare strânsă între cele două state, și că suntem parteneri în cadrul marii familii europene”, a anunțat Florin Cîțu pe Facebook, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel