Florin Cîțu: "Eugen Teodorovici NU plătește TAXE și IMPOZITE în România. Asta e BOMBA"

Narcis Popa |
Data publicării:
eugen teodorovici facebook
eugen teodorovici facebook

Florin Cîțu lansează acuzații grave: el spune că ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici nu plătește taxe și impozite în România, privilegiu acordat prin funcția de guvernator al Băncii Internaționale de Investiții a Rusiei. 

Iată mesajul lui Cîțu: 

"Eugen Teodorovici CARE in ACEST moment este guvernator al BII NU este obilgat sa platesca nicio taxa si niciun impozit in Romania. Sa dezminta el public daca nu este adevarat.

Sa fie clar. In timp ce Teodorovici ne cocoseaza cu taxe si impozite, persoane fizice si juridice, el nu plateste nimic statului roman. Eugen Teodorovici este singurul roman care are imunitate de doua ori, una de la Parlamentul Romaniei si alta de la banca lui Putin.

Dar cum a devenit Orlando guvernator in aceasta banca? Cu premeditare.

In iulie 2015 a introdus in sedinta de Guvern protoculul cu BII.

Foarte important, pana in 15 Noiembrie 2018 Romania era reprezentata conform hotararii nr. 1091/2007 astfel "un secretar de stat și un director general din cadrul Ministerului Economiei și Finanțelor, nominalizați prin ordin al ministrului economiei și finanțelor." Orlando nu avea NICIO legatura cu BII pana acum cateva luni.

Dar, pe 14 noiembrie 2018 Orlando cu escala la Moscova se intalnea cu presedintele BII. (vezi foto)

Pe 15 noiembrie 2018, la o zi dupa intalnirea cu presedintele BII, Guvernul Romaniei, la propunerea lui Orlando, aproba in sedinta de guvern hotararea nr. 921/2018 prin care se SCHIMBA reprezentarea Romaniei la BII astfel :"Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiții este ministrul finanțelor publice, iar supleantul său este o persoană desemnată de ministrul finanțelor publice."

Mai clar. La o zi dupa ce se intalneste cu presedintele BII, Orlando se inscauneaza guvernator in aceasta banca. Cu ce l-a convins presedintele rus al BII? Salariul? I-a transmis ordinul de la Moscova si Orlando a executat imediat? Asteptam sa ne spuna institutiile statului.

Dar sa vedem ce s-a discutat la intalnirea din 14 noiembrie cand Orlando inca nu era guvernator al BII: "The discussion participants paid special attention to key agenda issues of the upcoming first meeting of the IIB Board of Governors to take place in December. In particular, the parties discussed the prospects for the Bank's headquarters relocation to Budapest and the new IIB Capitalization Program. It was specifically emphasized unanimous support of decisions on these strategic issues by all IIB shareholder states, including Romania,"

Sa recapitulam. Pe 14 noiembrie Teodorovici se intalneste cu presedintele bancii BII. Teodorovici nu este in conducerea bancii inca DAR discuta agenda intalnirii de la Varadero din 3-4 decembrie 2018. In ce calitate?? Pe 15 decembrie se autonumeste in conducerea bancii pentru a putea PARTICIPA la intalnirea guvernatorilor de la Varadero, Cuba,".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel