Florin Călinescu, anunț cu iz politic după ce i-a fost „masacrat“ contul de Facebook: „Voi analiza foarte serios participarea mea...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Florin Călinescu a fost „blocat“ pe Facebook, după ce timp de câteva zile i-a fost spart contul de pe rețeaua de socializare. El crede că totul ar fi putut avea însă o implicație politică, după ultimul mesaj postat, care făcea trimitere la primarul capitale, Gabriela Firea și la soțul ei, Florin Pandele.

„Nu vreau să cred că spargerea contului meu are vreo legătură cu ultimul mesaj postat aici.
“Lucrarea” a fost foarte complexă și a plecat din România, a trecut prin Indonezia și s-a executat în China. Hechareala, hecareala dar toate lasă urme.
Mulțumesc Facebook care s-a mișcat foarte rapid. Și prietenilor IT și PR din țară“, a spus Florin Călinescu pe pagină să de Facebook, cu puțin timp în urmă, după ce și-a recuperat contul de pe rețeaua de socializare.

Totuși el trage un semnal de alarmă...

„Dacă masacrul contului meu are totuși vreo legătură cu postarea respectivă, voi analiză foarte serios participarea mea personală în ceea ce privește viitorul Capitalei.
Partidul Verde se va implică până la capăt în schimbarea radicală a felului de face administrație publică locală și națională.
Detalii într-un live. Duminică 28 iunie. Orele 13:00“, mai scrie Călinescu.

Ultima sa postare datează de pe 21 iunie, când îl „trăgea de mânecă“ pe primarul Voluntariului, Florin Pandele:  „Domnu’ pandele, care ești și căpitan de vapor, poate îi spuneți soției că datorită ploii, ai cărei fii suntem cu toții, circulația azi în București a devenit un fenomen amazonian.
Dacă dânsa nu poate fi deranjată, mă gândesc serios la niște treburi în legătură cu Capitală.
Dansa, că mare vestală a culturii, poate e” Omul care aduce ploaia”. ( o celebra piesă de teatru).
Lucrez la un text. Omul care aduce soluția“, notă el.

Postarea în cauză a venit la doar câteva zile după ce Florin Călinescu, Președintele Partidului Verde și Vlad Soare, Președinte AMBI, au semnat un protocol de asociere a Partidului Verde și a Asociației Metropolitane București-Ilfov pentru alegerile locale din acest an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel