Fiul Ramonei Mănescu, agresat de patronul unui restaurant celebru de pe litoral: „S-au bătut rău, rău de tot”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Scandal de proporţii pe litoral. Fiul Ramonei Mănescu, agresat de patronul unui restaurant din Constanța. Scandalul ar fi pornit de la un loc de parcare 

Scandal de proporţii în cartierul constănţean Faleză Nord, în zon blocurilor Spectrum. Oamenii legii au fost solicitaţi, marţi seara, de locatarii blocurilor să intervină, pentru că mai multe persoane se băteau. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au aflat că mai mulţi indivizi îl agresau pe un tânăr de 21 de ani, dar între timp agresorii fugiseră; după câteva ore, doi dintre agresori au fost depistaţi şi este căutat şi al treilea. “S-au bătut rău, rău de tot”, susţine un locatar, citata de Focus Press.

Tânărul agresat ar fi unul dintre băieţii fostului ministru liberal Ramona Mănescu, în timp ce bătăuşii ar fi patronul localului Asado din Constanța, Gabriel Anghel şi un bodyguard al acestuia.

Persoanele implicate în conflict au avut o dispută legată de locul de parcare – mai exact, fiul Ramonei Mănescu le-a atras atenţia că i-au ocupat locul, moment în care Gabriel Anghel a decis să îi dea o lecţie. În acest dosar, procurorii au decis că se impune măsura controlului judiciar, în condiţiile în care Gabriel Anghel nu ar avea cazier cu fapte de violenţă.

Anghel a devenit cunoscut în orașul de la malul mării după ce, în urmă cu câțiva ani, a primit o coroană funerară „semnată“ de un clan interlop celebru în Constanța - Săcenu, pe treptele restaurantului, cu mesajul: „Condoleanţele mele! Nu te vom uita, Gabi! La mulţi ani, Andreea!”. La momentul respectiv, fiica cea mică a acestuia, Andreea, împlinea vârsta de 19 ani. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel