Fiul lui Gheorghe Dincă a agresat jurnaliștii: Antena 3 depune plângere după rănirea unui cameraman

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mai mulți jurnaliști au fost agresați de fiul lui Gheorghe Dincă la ieșirea de la CNA. Evenimentele s-au petrecut astăzi, 17 decembrie.

Fiul și fiica lui Gheorghe Dincă veniseră la sediul CNA din capitală să facă o sesizare, când jurnaliștii au încercat să le ia o declarație. Atunci, fiul lui Dincă s-a năpustit asupra jurnaliștilor prezenți, care își făceau doar meseria.

Printre cei agresați se numără și un operator al Antena 3. Ana Maria Bujor a anunțat, în direct la tv, în emisiunea  „Esențial”, că intenționează să depună o plângere. „Antena 3 va depune o plângere pentru agresiune  și pentru distrugerea echipamentelor. Colegul nostru cameraman a fost lovit. De asemenea, a fost spartă o cameră. Vom vedea în ce măsură echipamentul va putea fi reparat. Cert este că agresiunea a fost una extremă. Fiul lui Gheorgeh dIncă dă divadă de lipsă de scrupule, nu are nicio problemă să ia la bătaie oamenii pe stradă”, a declarat Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3.

Nu doar echipamentele și jurnaliștii Antena 3 au avut de suferit în urma agresiunilor fiului lui Gheorghe dincă, ci și cei ai altor televiziuni, prezenți în fața sediului CNA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel