Fiul lui Dragnea, HUIDUIT. A fost escortat de poliție - VIDEO

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Valentin Dragnea
Valentin Dragnea

Fiul lui Liviu Dragnea a fost din nou huiduit în public, de data aceasta la Turnu Severin. Imaginile video cu momentul arată cum a fost ecortat în siguranţă până la maşină, apoi a fost urmat de o coloană de autoturisme, dar şi de o dubă de poliţie.

Valentin Ştefan Dragnea tocmai pleca de la stadionul din Turnu Severin, acolo unde a jucat echipa pe care o finanţează, Turris-Oltul Turnu Măgurele, contra FC U Craiova.

Imediat ce a păşit afară din zona stadionului, o mulţime furioasă a început să strige şi să huiduie după Valentin Dragnea, care era înconjurat de mai mulţi bodyguarzi. Aceştia l-au dus în siguranţă până la maşină.

După ce autoturismul a luat-o din loc, alte două maşini negre l-au urmat pe fiul liderului PSD, dar şi o dubă a Poliţiei.

Este al doilea incident de acest tip pentru băiatul lui Liviu Dragnea după ce, în septembrie anul trecut, la finalul unui meci al echipei sale pe stadionul Giuleşti, mai mulţi oameni l-au huiduit şi i-au spus că tatăl său s-a îmbogățit din bani furaţi, bani pe care şi-ar fi construit afacerile, la ferma de porci şi la clubul de fotbal.

Vezi mai jos întreaga scenă de la Turnu Severin:

 

Sursa video:  Facebook / Jurnal de Craiova

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel