Firea spune că datorită ei Orban s-a putut bucura de Centrul Vechi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a scris pe Facebook, faptul că se bucură de faptul că premierul Ludovic Orban s-a bucurat în Centrul Vechi, dar îi transmite că dacă se ducea acum cinci ani, când primar era un liberal, ar fi constatat că „centrul vechi arăta jalnic”.

„Mă bucur sincer, fără urma de ironie, că premierul s-a simțit bine în Centrul vechi din București. Dacă se ducea acum 5 ani, când primar general interimar era un coleg de-al său de la PNL, ar fi constatat că centrul vechi arăta jalnic”, a scris Firea pe Facebook, sâmbătă seara, după plimbarea lui Lodovic Orban prin Centrul Vechi.

Firea spune că înainte de mandatul său de primar al Capitalei, în Centrul Vechi erau clădiri dărăpănate, fațade care se desprindeau și cădeau peste vizitatori, mizerie, mașini peste tot, încurcând circulația pietonală.

„În 20 de ani, s-au consolidat doar 20 de clădiri cu bulină. În ultimii doi ani, 10 imobile risc seismic I au fost consolidate din punct de vedere tehnic, de către echipa mea, 3 imobile au fost deja predate proprietarilor - două în mai puțin de un an -, 10 imobile sunt în curs de consolidare și zeci de fațade au fost reparate complet, nu doar zugrăvite. Peste 1.500 de persoane su fost relocate din imobile risc seismic 1. Și continuăm, nu ne oprim aici!”, spune Firea.

Primarul le urează „distracție plăcută în Centrul vechi sau oriunde v-ați afla” celor care petrec în primul weekend fără restricții, fie el și premierul Ludovic Orban.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel