Firea și-a ieșit din fire după ce mărirea alocațiilor a PICAT în comisii: "Nu sunt cuvinte în vocabular pentru a-i defini"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Senatorul PSD Gabriela Firea reacționează după ce amendamentul privind majorarea alocațiilor copiilor a fost respins, joi, în comisiile pentru Muncă: „Nu sunt cuvinte în vocabular pentru a-i defini pe politicienii care în campanie au promis lapte și miere, iar acum s-au opus cu vehemență”.

„Incredibil, vot împotriva copiilor țării! Parlamentarii PNL, USR - Plus, UDMR din comisiile de Muncă, Egalitate de Șanse și Drepturile omului au votat împotriva amendamentului pentru majorarea alocațiilor, făcut la Legea Bugetului, depus de grupul nostru social democrat. Au votat pentru, alături de noi, doar parlamentarii partidului AUR”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea precizează că era vorba de doar 0,27 % din PIB.

„Au găsit bani pentru toate interesele lor, dar nu și pentru copii!! Nu sunt cuvinte în vocabular pentru a-i defini pe politicienii care în campanie au promis lapte și miere iar acum s-au opus cu vehemență unui amendament atât de așteptat, de familiile din România”, conchide Firea.

PSD a cerut majorarea alocațiilor copiilor de la 214 la 300 de lei, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel