Firea admite: PSD, scădere drastică în sondaje

Narcis Popa / 10 sep 2018, 23:27 Salveaza PDF Comentarii
Firea
Firea

 Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat luni că scăderea Partidului Social Democrat în sondaje, în ciuda unor măsuri pozitive pe plan social şi economic, ar putea fi explicată prin faptul că românii nu agreează modalitatea în care este prezentată tema statului paralel. 

"Cum ne explicăm faptul că deşi în plan social s-au luat măsuri pozitive, au crescut pensiile, au crescut salariile, în plan economic au scăzut anumite taxe, de ce totuşi în toate cercetările ştiinţifice din întreaga ţară partidul scade, ca reputaţie, în ochii opiniei publice? Şi un posibil răspuns dat atât de către noi, colegii mei din ţară şi alte persoane avizate, este acela că limbajul şi modalitatea de a prezenta anumite subiecte cu privire la această discuţie nesfârşită vizând statul paralel - acest subiect nu este atât de agreat de către români, în general. Cu toţii dorim, aşa cum s-a spus, dreptate până la capăt. Total de acord cu lupta împotriva abuzurilor, erorilor, greşelilor. Oamenii care suferă nevinovat... Trebuie să se îndrepte toate aceste greşeli care au fost în trecut. Dar de la asta şi până la a face politică în special pe aceste tematici, de stat paralel, de protocoale, de parchete şi aşa mai departe... aici trebuie să vorbim cu oamenii", a declarat Firea, pentru Digi 24. 

Vicepreşedintele PSD a subliniat că niciodată nu ar discuta cu parlamentarii în vederea susţinerii unei moţiuni împotriva Guvernului. În acest sens, a adăugat că respectă pentru votul românilor, care au optat pentru PSD la guvernare. 

Firea a mai precizat că a avut o discuţie cu liderul social-democrat Liviu Dragnea cu o zi înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD. 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

22 iul 2019, 06:49 in Știri
Horoscop, luni, 22 iulie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22