Firea, acuzații de ultimă oră: Asta se transmite în PSD

Narcis Popa / 5 sep 2018, 11:19 Salveaza PDF Comentarii

Gabriela Firea spune că Dragnea și-a activat aparatul prin care le transmite tuturor psd-iștilor din țară că ea vrea să pună umărul la dărâmarea Guvernului. 

"Am luat decizia împreună cu colegii mei de a organiza o conferință de presă pentru a explica care sunt proiectele care au fost blocate și despre care se afirmă că sunt niște mofturi ale bucureștenilor și că primarul General urmărește alte scopuri (...) Se transmite colegilor mei din țara că vreau să pun umărul la dărâmarea Guvernuui. Nu este adevărată, este o nouă campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea, doar pentru a mă defaimă și a pune în umbră adevăratele probleme (...)

Alte acuzație care mi s-a adus pentru că am îndrăznit că drumul pe care mergem nu e corect este că aș fi fost confiscată de statul pararele (...) S-a spus că m-am dat de partea adversarilor politici. Toți românii știu cât de greu mi-a fost și îmi este la Primăria Capitalei. Câte plângeri penale mi s-au făcut de către liderii de opoziție... După doi ani de luptă politică corectă, dar dură și costisitoare cu adeversarii noștri politici această acuzație este neîntemeiată și arată disperarea.

O acuzație diabolică s-a transmis în ultimele zile : primarul general nu are nicio problemă, este totul roz în București, dar că este un fel de purtător de cuvânt al celor care se opun grațierii și amnistiei. Această acuzație mi s-a părut S.F. Noi niciodată nu am discutat despre amnistie și grațiere. Acest subiect a fost discutat de domnul Dragnea cu câțiva apropiați. Nu sunt împotriva niciunei legi, proiect. Totul trebuie să fie în deplină legalitate, să nu compromitem România și ca PSD să nu treacă rușinos în istorie (...) "a spus Gabriela Firea.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.24
YesMy