Firea a luat foc. CEARTĂ cu Chirieac, în direct

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a avut un schimb de ironii și replici dure cu Bogdan Chirieac.

Vă prezentăm mai jos dialogul dintre cei doi, care a avut loc în direct la Antena 3: 

Gabriela Firea: „Și ieri toată ziua și astăzi, fostul meu coleg Bogdan Chirieac a intrat la mai multe posturi TV afirmând faptul că în toate sondajele am fost împreună cu dl președinte Iohannis fiecare pe rând pe primele locuri. Nimeni nu a contestat sondajele, dar iată că în această perioadă colegul nostru pur și simplu anulează toată munca de cercetare a ultimilor ani. Mai mult decât atât, dacă eu am câștigat acest portofoliu, a venit acum ca analist politic și a afirmat că PSD a obținut la alegeri 16% din cauza mea sau a primarilor de sector. Este o jignire. În primul rând eu nu am fost implicată în campania pentru alegerile europarlamentare. Eu nu eram președinte PSD București. Am avut un conflict deschis 8 luni cu domnul Dragnea, am fost scoasă din toate funcțiile, nu am fost implicată în ședintele de campanie, nu am stabilit eu slogan, nu am avut nicio contribuție. Ultima săptămână de campanie nu am fost solicitată. S-a vazut ce scor s-a luat cand am condus eu campania, PSD a luat peste 40%. Acest scor domnul Chirieac inceacă sa mi-l plaseze mie, dar este o mare nedreptate. (...) Toate afirmațiile nu au legătură cu realitatea. Înțeleg că acum nu are răbdare să îmi spun și eu un punct de vedere câteva minute, trebuie să fie un gentleman. Sau putem să-l ascultăm pe dumnealui. Îmi pune mie scorul dezastruos în cârcă, de parcă eu conduceam campania...”

Bogdan Chirieac: „Eu am intrat doar să-i urez multă multă sănătate dnei Firea, colega noastră, primar general al Capitalei, și mă bucur că în convalescență nu-și pierde nici verbul, nici iuțeala...”

Gabriela Firea: „Nici firea!”

Bogdan Chirieac: „Lucruri care ne bucură foarte mult!”

Gabriela Firea: „Sunt un om responsabil, așa cum nu mulți erau cei care-mi dădeau șansă să câștig primăria Capitalei, atunci și dl Chirieac spunea că este nevoie de oameni care să se implice în politică. Fiecare avem un rol în viața politică și putem să contribuim la viața românilor. Toți suferim din București și ne luăm negativ pentru problemele pe care nu le rezolvă Guvernul (...) Eu nu am fost certată cu PSD. Niciodată! Sunt membru PSD și îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale. Nu mi-aș dori ca PSD să arunce un om fără șanse.”

Bogdan Chirieac: „Nu excludeți să fiți dvs?”

Gabriela Firea: „Nu exclud!”

Bogdan Chirieac: „Nici doamna Dăncilă nu exclude!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel