Fiica lui Gheorghe Dincă a IZBUCNIT în LACRIMI: „Dacă l-aș vedea acum l-aș ruga să-mi spună dacă e adevărat...”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Daniela Dincă, în vârstă de 38 de ani, fiica presupusului criminal din Caracal Gheorghe Dincă, a făcut precizări, în această seară, la Antena 3, despre declarațiile date în fața anchetatorilor și coincidența de a se afla în fața casei în ziua în care Alexandra Măceșanu s-ar fi alfat în casa groazei. 

„În noaptea din ziua răpirii am mers la Dăbuleni și m-am întors la Timișoara. Eu nu știu datele. Nu am de unde să știu. În ultimii ani nu am vorbit mai deloc cu el. Nu se stricaseră relația, dar nu mai comunicam. Nu îi cunoșteam pe cei doi care au ieșit din curte. Era o persoană mai înaltă, una mai scundă, unul avea o plasă în mână. Fratele meu i-a recunoscut: Dică și Fane, doi vecini. Eu nu am copilărit acolo, nu știu. 

Nu mi-am pus niciun semn de întrebare, pentru că atunci nu știam nimic. Din ce știu eu, de la Poliție, mi s-a spus că nu la ora aia era în casă. Așa mi-a spus Poliția.

Nicio clipă nu am bănuit că ar face așa ceva. Noi nici nu știam că face taxi clandestin. Noi eram cu familia departe de el. Dacă nu știu nici măcar vecinii...

La omul pe care îl știu eu mi-e greu să cred că ar fi putut face așa ceva, dar nici nu exclud varianta după ce mi-au spus autoritățile... nu știm ce să mai credem. Nu i s-a permis să vorbească cu nimeni, deși am făcut cereri în acest sens.

Așteptăm să se termine ancheta, să ne prezinte dosarul ca să știm exact.

Noi eram în întârziere, nu am încetinit să vedem ce căutau cei doi acolo. Mama lucrează cinstit și trimitea banii normal. Suma din cont vehiculată nu e cea reală. Probabil mai avea bani din terenurile vândute, iar sumele mari nu pot să fie transferate decât prin bancă, nu cash.

Furia opiniei publice este justificată acum. Nu vârsta fetelor provoacă furia, ci fapta. Dacă l-aș vedea acum l-aș ruga să-mi spună dacă e adevărat... și ar mai fi multe de spus. Mama suportă foarte greu evenimentele. Este o mamă care a avut grijă de 4 copii, i-a crescut... după răpire a locuit acolo, dar nu a avut niciun element care să i se pară suspect.

Eu, frații mei și mama mea nu am știut că a fost internat la psihiatrie. Ne dezicem de ceea ce a făcut el, iar familiile fetelor suferă de un infinit de ori mai mult decât noi”, a spus Daniela Dincă, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel