Fetiță de 4 ani dispărută dintr-un camping în Australia, găsită după 18 zile de la răpire: „Numele meu este Cleo“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fetiță de 4 ani dispărută dintr-un camping în Australia a fost găsită după 18 zile. Un bărbat de 36 de ani care nu are „nicio legătură cu familia" a fost arestat.

„Numele meu este Cleo” - acestea sunt cele patru cuvinte la care anchetatorii au sperat atât de mult când au descoperit o fetiță într-o casă din Australia de Vest. Cleo Smith, în vârstă de patru ani, a dispărut dintr-un camping în urmă cu aproximativ două săptămâni și jumătate. Acum, „miracolul la care speram cu toții s-a întâmplat”, conform Forțelor de Poliție din Australia de Vest: fata a fost găsită și este în stare bună. Un bărbat a fost arestat.

Cleo Smith, fetița de patru ani care a dispărut în urmă cu 18 zile într-un camping din Blowholes, Australia de Vest, „a fost găsită și se simte bine". Anunțul a fost făcut de mama sa, Ellie Smith, pe Instagram. Femeia a scris că „familia este din nou împreună".

Fetiță de 4 ani dispărută dintr-un camping în Australia, găsită după 18 zile de la răpire

 

A fost inițiată o percheziție cuprinzătoare, iar în cursul anchetei a devenit rapid clar că copilul de patru ani a fost probabil răpit. Guvernul statului Australia de Vest a oferit o recompensă de un milion de dolari australieni (în jur de 650.000 de euro) pentru indicii. Destul de multe căutări au fost distribuite pe rețelele sociale din întreaga lume.

Conform Poliției, fata a fost găsită singură într-o casă din Carnarvon, la aproximativ 900 km nord de Perth.

Șeful poliției din Australia de Vest, Chris Dawson, a declarat pentru Abc că a fost arestat un bărbat de 36 de ani care nu are „nicio legătură cu familia".

„Numele meu este Cleo“

 

Vecinii bărbatului de 36 de ani, descris ca fiind un „singuratic”, au devenit suspicioși după ce l-au văzut cumpărând scutece la un magazin din Woolworths, în ciuda faptului că nu avea copii.

O echipă de ofițeri - a continuat Blanch - a făcut o percheziție în casă în timpul nopții și a găsit copilul într-una din camere, încuiat.

„Un polițist a luat-o și a întrebat-o: „Cum te cheamă?” Ea a spus: „Numele meu este Cleo”, a spus anchetatorul Col Blanch despre moment, într-o conferinţă de presă.

Cleo a fost dusă imediat înapoi la părinții săi.

Poliția a oferit o recompensă de un milion de dolari australieni (750.000 de dolari) pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea copilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel