Feriți-vă de aceste semne ale zodiacului. Sunt cele mai periculoase. Racii conduc detașat clasamentul 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
semne zodiacale periculoase
semne zodiacale periculoase

Cu toții avem câteva trăsături negative de personalitate, amestecate cu cele pozitive.  Pe baza diverselor orientări și mișcări ale planetelor, caracteristicile fiecărui semn zodiacal se pot schimba: de la rău - la bine. Însă unele semne ale zodiacul pot deveni  periculoase în mai multe ocazii. Care sunt oare aceste semne zodiacale periculoase?

Pe locul trei al clasamentului, îi regăsim pe cei născuți sub semnul Săgetătorului. Vorbim despre oameni care sunt foarte pricepuți să fure și, mai presus de toate, știu să extorcheze bani de la marii profesioniști. Fiți foarte atenți, pentru că, dacă întâlnești un Săgetător, este posibil să fie nevoie să scapi cât mai curând posibil.

Locul al doilea și, prin urmare, medalia de argint, revine celor născuți în zodia Taur. Acești nativi sunt foarte pricepuți să ia o poziție de adevărat  dictator. Ei nu iubesc mult democrația și din acest motiv încearcă să manipuleze mintea celor din preajma lor,  pentru a prelua  puterea. Sunt foarte rapizi în a câștiga cele mai importante poziții din cadrul companiei pentru a-și atinge obiectivele.

citeste si: Care sunt cele mai copilăreşti lucruri pe care le fac zodiile. Săgetătorul, în topul clasamentului

Pe locul I al clasamentului privind cele mai periculoase semne ale zodiacului îi regăsim pe cei născuți sub semnul Racului. Fii foarte atent dacă rămâi singur cu unul dintre ei pentru că și ei te pot răni foarte mult. Sun priceput în săvârșirea infracțiunilor fără ca cineva să-i descopere. Viața unui cuplu, în care unul dintre parteneri este Rac, poate deveni dramatică, din cauza pericolul adus de acești nativi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel