Horoscop Urania, perioada 6-12 martie 2021: Provocări, emoții intense și câștiguri financiare mari

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Urania pentru perioada 6-12 martie 2021 Provocări, emoții intense și câștiguri financiare mari
Horoscop Urania pentru perioada 6-12 martie 2021 Provocări, emoții intense și câștiguri financiare mari

Horoscop Urania 6 - 12 martie 2021, principalele aspecte astrale ale acestei perioade.

Horoscop Urania Berbec - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia Berbec. Piedicile vor fi minore, trecătoare, dar frecvente. Relații mai greu de înțeles în mesajul lor cu persoanele aflate în afara granițelor țării, fie că e vorba de rude și prieteni, fie de străini ori de oficiali.

Citește și: Horoscop 10 martie: Luna, conjuncție deosebită în Vărsător: Stellium aduce experiențe care vor schimba viața acestor 3 zodii

 

Horoscop Urania Taur - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia Taur. Etapa este favorabilă, zodia fiind străbătută de planete bune, blânde, motivante în plan afectiv, uman, sufletesc. Unele persoane ar putea beneficia de solidaritatea și de bunăvoința unuia sau mai multor prieteni, care le vor susține într-un domeniu de viață sau într-o inițiativă.

 

Horoscop Urania Gemeni - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia Gemeni. Posibile soluții neconvenționale, moderne sau atipice pentru desfășurarea profesiei ori pentru punerea în practică a unui vis, a unui ideal. Fel de a fi eficient prin abordarea inteligentă, speculativă a temei care îl motivează pe câte un Geamăn. 

 

Horoscop Urania Rac - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia Rac. Posibilă dezvăluire care va schimba datele problemei și îi va obliga pe Raci să accepte evidența și să-și schimbe strategia, pretențiile sau viziunea despre un litigiu patrimonial.

 

Horoscop Urania Leu - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia Leu. Peste unii însă poate da norocul cu adevărat (moșteniri, donații, cadouri, subvenții, etc.). Nu este indicat ca Leii să „se ia după mintea” unor apropiați (opinii, sugestii, soluții, îndemnuri, sfaturi) în afaceri, procese sau în problemele conjugale.

 

Horoscop Urania Fecioară - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia Fecioară. Posibile modificări la locul de muncă și care pot să însemne o reorganizare mai profundă sau doar reajustări de program, de volum de muncă, de atribuții de serviciu, de locație ori de salarizare.

 

Horoscop Urania Balanță - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia Balanță. Maturii vor dori să găsească o soluție, fie ea și de compromis, pentru a-și împlini niște dorințe, nevoie de afirmare, de ieșire din monotonia vieții cotidiene și dintr-un program rigid, nevoie de a se simți liberi de constrângeri.

 

Horoscop Urania Scorpion - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia Scorpion. Unele persoane pot câștiga la jocuri și pariuri. Șansa de a întâlni o persoană cu care un nativ să stabilească, repede și fără bariere convenționale, o comunicare profundă și sinceră (balsam pentru suflet).

 

Horoscop Urania Săgetător - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia Săgetător. Nativii vor fi cooperanți și vor avansa soluții oneste, realiste și legitime, chiar dacă partenerii lor de viață, de proiect sau de dialog „se vor ține bine” și nu le vor accepta prea lesne argumentele. C

 

Horoscop Urania Capricorn - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia Capricorn. Părinții trebuie să acorde o atenție sporită în cazul copiilor de vârstă mică și medie la răceli și la complicațiile respiratorii și pulmonare ori la riscul care decurge din manipularea unor jucării și instalații în parcurile de distracții.

 

Horoscop Urania Vărsător - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia vărsător. Vărsătorii se vor arăta dispuși să opereze transformări în gândirea și în mentalitatea lor, vor lua în calcul schimbarea stilului de viață și renunțarea la soluțiile comode care, iată, acum, s-a dovedit că nu i-au condus spre maximum de satisfacție, de împlinire sau de succes.

 

Horoscop Urania Pești - 6 – 12 martie 2021

 

Zodia Pești. Se va menține nota reticentă, prudentă ori de grijă în a păstra distanța față de unele persoane care încalcă regulile și devin abuzive, deranjante sau inoportune.

 

Sursa: Libertatea

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel