Horoscop 10 martie: Luna, conjuncție deosebită în Vărsător: Stellium aduce experiențe care vor schimba viața acestor 3 zodii

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop special. Luna Nouă din 21 ianuarie aduce, pentru trei zodii, șanse să se îmbogățească
Horoscop special. Luna Nouă din 21 ianuarie aduce, pentru trei zodii, șanse să se îmbogățească

Horoscop 10 martie: Luna face astăzi un Stellium, adică o conjuncție deosebită cu Saturn și Jupiter, în Vărsător. Aspectul astral aduce experiențe care vor schimba viața zodiilor de Aer - Gemenii, Balanța și Vărsătorul.

Luna Nouă din Vărsător spune prezent și afectează toate semnele zodiacului.

Luna de astăzi intră în Vărsător și este o lună nouă foarte așteptată. Astăzi, Venus în Pești, care semnifică predare necondiționată, romantism, tendință spre idealizare formează un careu cu  nodurile karmei care se află în Gemeni și Săgetător, puncte matematice care reprezintă cicluri repetitive și ruperea lor.

Citește și: Horoscop. Eveniment crucial pe 13 martie: Va umple de bani aceste 3 zodii


Deși acest lucru este la gradul 0 astăzi, aspectul este activ toată săptămâna, face parte din Stelliumul din Pești și din configurația acestei Luni Noi. Este timpul să începem schimbarea, să mergem înainte, să nu lăsăm nimic din ce ne-am propus și nu am respectat, în urmă. 

Horoscop 10 martie: Luna, conjuncție deosebită în Vărsător

 

Aspectele astrale sunt foarte benefice, ne dau energie: E timpul să ne ocupăm de viața noastră. Cu Luna în Vărsător, ziua poate fi inflexibilă dacă nu vă controlați revărsările născute dintr-o viziune subiectivă asupra lucrurilor. Feriți-vă de deciziile ușor radicale care ar putea distruge permanent relațiile cu ceilalți!

Stellium-ul Lunii cu Saturn şi Jupiter are loc în casa planurilor de viitor şi a proiectelor din horoscopul tău general, semn că în privinţa lor, s-ar putea să ai parte astăzi atât de progrese, cât şi de unele piedici peste care treci mai greu.

Poate fi vorba despre unele oportunităţi care nu se mai materializează ori despre nişte persoane care nu îţi mai oferă ajutorul pe care ţi l-au promis la un moment dat. În orice caz, este destul de clar că experienţele de azi contribuie la o viziune mai matură cu privire la viitor şi la ziua de mâine.

Vezi și: Horoscop special. Topul celor mai atrăgători și periculoși bărbați, după zodie. Sigur ai întâlnit măcar unul așa

Horoscop 10 martie pentru toate zodiile

 

Berbec

În ciuda posibilelor probleme, veți putea stabili și întări relații cu ceilalți, vă puteți îmbunătăți situația financiară. Succesul tuturor faptelor și angajamentelor va depinde de rezistența și prudența ta. Seara, s-ar putea să doriți să faceți o plimbare înainte de culcare pentru a vă aduna gândurile și a vă relaxa. Insomnia și pierderea de energie sunt probabile.

 

Taur

Astăzi s-ar putea să vă regăsiți într-o situație nouă. Cel mai bine este să începeți această zi cu calm, fără să planificați nimic, deoarece planurile ar putea să nu se împlinească. Vă va fi destul de dificil să navigați în fluxul de informații și evenimente. Gândurile, sentimentele, acțiunile se vor manifesta haotic și întâmplător. 

 

Gemeni

Datorită amânărilor, această zi este nefavorabilă pentru stabilirea contactelor și a comunicării active. Schimbările de dispoziție sau frivolitatea vă pot pune în pericol reputația. Este posibil ca, încercând să rezolve problemele care au apărut, Gemenii să-și poată restabili renumele. Vor fi capabili să stăpânească situația și să continue cu calm afacerea pe care au început-o.

 

Rac

Bucuria și eșecul se vor alterna, așa că nu vă relaxați și nu vă puneți singuri la zid. Cu toate acestea, nu este exclus faptul ca astăzi relațiile din familei să escaladeze puțin chiar din culpa racilor. Ei pot, după ce au acumulat nemulțumiri, să se descarce făcând un scandal acasă. Încercați să găsiți alte modalități de ameliorare a stresului.

 

Leu

Astăzi este mai bine să vă faceți doar munca obișnuită. Nu vă avântași în proiecte provocatoare, în special cele legate de relațiile de familie. Reprezentanții acestui semn se pot confrunta cu nevoia de a se apăra, deoarece principiile lor de viață sunt sinceritatea și onestitatea cu oamenii din jur. Abilitatea înnăscută de a evalua cu exactitate oamenii va fi utilă astăzi.

 

Fecioară

Principala problemă a acestei zile poate fi criza financiară. Va trebui să plătim datoriile vechi. Această situație se poate prelungi mult timp. Fiți vigilenți, evitați cheltuielile excesive și evitați achizițiile scumpe. Confuzia de sentimente rezultată va putea să vă afecteze reputația și să complice relațiile cu cei dragi.

 

Balanță

Această zi vă poate învăța câteva lecții importante de viață. Multe Balanțe vor coborî la pământ și vor fi obligate să se mulțumească cu ceea ce prezintă viața. Poate că veți simți o ușoară stare de rău de dimineața, dar până după-amiază bunăstarea dvs. va reveni la normal. Probabil, în viața ta va apărea o persoană nouă, capabilă să vadă ceva în tine pe care alții nu l-au descoperit.

 

Scorpion

Ziua este marcată de o creștere a afacerilor și a creativității. Veți avea perspective intuitive, o stare meditativă dar fără a te limita la contemplarea pasivă. Această zi este favorabilă pentru începutul unei noi construcții, a unor noi planuri pentru organizarea de evenimente de masă acolo unde restricțiile de covid permit.

 

Săgetător

Astăzi este probabil o schimbare bruscă a dispoziției și bunăstării. Această zi este nefavorabilă pentru comunicarea dîn afaceri, pentru lucrul cu hârtii și documente. Dimineața este posibil să simțiți o oarecare melancolie, aproape fără motiv. Probabil o stare de iritabilitate și izolare, o creștere a tensiunii interne care nu poate fi conținută. Trebuie să te descarci. Se recomandă activitatea fizică și masajul.

 

Capricorn

Tendințele negative vor fi puternice în această zi. Presimțirile sumbre și depresia sunt probabile. Pentru a vă înțelege mai bine sentimentele, puteți decide să vă petreceți ziua departe de casă. Dar acest lucru nu vă va scuti de problemele emergente.

 

Vărsător

Astăzi, a fi prea credul te poate pune într-o poziție dependentă. Acest lucru va afecta problemele de muncă și va afecta situația din familie. Probabilitatea testelor serioase este mare. Tinerii vor susține un test de maturitate. Orice activitate va necesita o mare concentrație de energie.

 

Pești

În această zi, puteți începe noi afaceri sau puteți face planuri, cel mai probabil, acestea vor fi susținute de alții. Creativitatea inerentă în tine poate fi realizată în lucruri interesante și va duce la rezultate unice.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel