Fenomene stranii. O pisicuță a fost născută cu DOUĂ FEȚE. Animalul sfidează șansele de supraviețuire și bea lapte cu ambele guri

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Fenomene stranii. O pisicuță a fost născută cu DOUĂ FEȚE. Animalul sfidează șansele de supraviețuire și bea lapte din ambele guri / Foto: Unsplash
Fenomene stranii. O pisicuță a fost născută cu DOUĂ FEȚE. Animalul sfidează șansele de supraviețuire și bea lapte din ambele guri / Foto: Unsplash

O pisicuță rară, născută cu două fețe în nordul Thailandei, începe să se dezvolte după ce a sfidat șansele de a muri la câteva ore de la naștere.

Proprietarul pisoiului născut duminică în provincia Lampang din nordul Thailandei, a declarat că acesta bea acum lapte din ambele guri.

El a adăugat că o parte a pisoiului a fost botezată "Tung Ngern" (sac de argint) și cealaltă parte "Tung Tong" (sac de aur).

După ce a văzut că mămica pisică a născut un pisoi, proprietarul Anuwat a văzut că se lupta cu cel de-al doilea.

 

O pisicuță rară s-a născut cu două fețe și se luptă pentru viața ei

 

Ducând-o la un spital local de animale din Hang Chat, unde veterinarii au efectuat o operație cezariană, tânărul de 29 de ani a rămas uimit când au scos pisoiul cu două fețe. Poze AICI.

Pisicuțele cu două fețe, care sunt cunoscute sub numele de pisicile Janus, după zeul roman Janus cu două fețe, trăiesc rareori mai mult de o zi.

Ulterior, el a declarat presei locale că era convins că va muri.

Dar, după ce a văzut pisoiul "luptând pentru viața lui", a spus că a petrecut următoarele două zile îngrijindu-l.

El a explicat: "Abia am dormit de când s-a născut pentru că nu-și poate ține capul sus și are nevoie de atenție constantă. Este la fel de multă responsabilitate ca și când ai avea un copil uman”.

Stăpânul a mai adăugat: "Am crezut că fratele va muri. Dar se pare că cel mic a luptat mult pentru viața lui. La început m-am gândit să dau pisicuțele cuiva care a mai avut grijă de așa ceva, pentru că eu nu am experiență. Dar, dacă mă gândesc bine, nimeni nu a mai avut grijă de o pisică cu două fețe până acum”, conform Daily Mail.

 

Mai există un caz celebru de pisică, născută cu două fețe

 

Pisoiul cu două fețe, patru ochi, două nasuri, două guri și două urechi se simte bine acum, dar nu este singurul supraviețuitor. Mai există un caz celebru, care a intrat și în cartea recordurilor.

Deși puii Janus rareori supraviețuiesc mai mult de o zi, în 1999, un pisoi gri cu două fețe numit 'Frank și Louie', născut în Massachusetts, a trăit incredibil de mult, 15 ani. În 2012, pisica a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cea mai longevivă pisică Janus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel