Femeie din Republica Moldova, obligată să părăsească România. Ce au descoperit poliţiştii

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Poliţiştii de imigrări au depistat o femeie din Republica Moldova cu şedere ilegală în municipiul Brăila, care a fost obligată să părăsească România în cel mult 15 zile, potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila au efectuat o acţiune în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini pe raza de competenţă.

Cu această ocazie a fost depistată cu şedere ilegală o femeie în vârstă de 23 de ani, din Republica Moldova.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceasta a intrat legal în România, în baza paşaportului biometric, însă la expirarea perioadei de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acesteia o decizie de returnare prin care are obligativitatea să părăsească România în termen de cel mult 15 zile.

Totodată, a fost sancţionată contravenţional cu avertisment, iar la ieşirea din ţară pe numele său va fi instituită interdicţia de a mai intra în ţară noastră pentru o perioadă de 6 luni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel